Kocadon ve Dalgıç çözümcü olmalı..

Önce başlıktaki adları tanıtayım. Bilmeyenler olabilir tabii.. Kocadon, Mehmet Kocadon. Bodrum Belediye Başkanı.. Dalgıç da, Muhittin Dalgıç.. Alaçatı Belediye Başkanı.. Daha doğrusu...

Önce başlıktaki adları tanıtayım. Bilmeyenler olabilir tabii.. Kocadon, Mehmet Kocadon. Bodrum Belediye Başkanı.. Dalgıç da, Muhittin Dalgıç.. Alaçatı Belediye Başkanı.. Daha doğrusu Alaçatı Belediye Başkanıydı. Orayı Çeşme'ye bağladılar. Dalgıç da, seçimi kazandı. Hem Çeşme, hem Alaçatı Belediye Başkanı oldu. Ama aslen Alaçatılı, orayı bilir, sorunlarını da bilir. 
Bodrum ve Alaçatı, bu ülkenin en zirvedeki iki tatil merkezi. Dikkat buyurun. Turizm değil, tatil diyorum. İnsanlar buraya, tatile, dinlenmeye değil, eğlenmeye gidiyorlar. 
Bodrum ve Alaçatı, canlı, hayat dolu iki zirve ülkemizde. Gazetelere bakın, ekranlara bakın, bu ikisi ile dolu.. Sebep işte bu.. 
Tatil dediysek, ille de yıllık değil.. Hafta sonu iki gün için buralara koşanlar var.. Gidenlerin amacı, gündüz güneşin altında, gece yatakta uyumak değil, tam tersine yaşamak.. 
Buralarda plajlar bile, plaj değil, beach kulüp.. Yani eğlence yeri.. 
O zaman Belediyelerin ilk işi, ülkenin bu iki eğlence merkezini zirvede tutacak çalışmaları yapmak.. Oralara eğlenmek için gelenleri tatmin ve mutlu edecek her şeyi düşünmek ve yapmak.. 
Kocadon Bodrum'da, Dalgıç Alaçatı'da fevkalade sevilen başkanlar.. İnsanlar durup dururken sevilmezler.. Başarılı olmuşlar ki adları herkesin dilinde ve girdikleri seçimi kazanıyorlar.. Benim güneş ve kumla işim yok.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar