Çocuklarına sahip olmayan ülkem!..

Cuma günü, pedofil, yani çocuğa tecavüz suçları ve onlara verilen komik cezalar, hatta beraatlerle ilgili bir günlük haberleri sunmuştum. Bir günlük.. O kadar bol yani.. Oysa uygar dünyada, adam öldürmek kadar...

Cuma günü, pedofil, yani çocuğa tecavüz suçları ve onlara verilen komik cezalar, hatta beraatlerle ilgili bir günlük haberleri sunmuştum. Bir günlük.. O kadar bol yani..
Oysa uygar dünyada, adam öldürmek kadar ağır bir suç, pedofili,. Cezası da öyle.. Gene Amerika'yı örnek vereyim. Uzak Doğu'da bir pedofili turizmi vardır. Hadi isim vermeyeyim. Sefaletin alıp yürüdüğü ülkede, pedofili tüccarları, daha bebek denecek yaştan başlayarak çocukları ailelerinden satın alırlar ve ülkelerinde bu işi yapmaya cesaret edemeyen, Batılı zenginlere, bir gecelik zevkleri için fahiş fiyatlarla kiralarlar.
New York Times mesela, bu iğrenç turizmi yıllardır, en iyi gazetecileriyle izler. Sadece gazeteler değil, devlet de.. Gizli servisler, pedofili ülkesinde cirit atar, orda dolaşan vatandaşlarını ve yaptıklarını izlerler.
Çocuklarla seks yaptığını tespit ettikleri

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar