Kehanet güncellemesi

Mart sonuna kadar bir felaket bekliyorlardı. The Cemaat tarihi güncelledi. Yeni takvim mayıs sonunu işaret ediyor. Papalık devrede. PEGIDA devrede, PYD devrede, PKK devrede.. Paralel yapı, muhalefet, malum media da devrede.. Zaman gazetesi bu hafta da 20.000’e...

Mart sonuna kadar bir felaket bekliyorlardı. The Cemaat tarihi güncelledi. Yeni takvim mayıs sonunu işaret ediyor. Papalık devrede. PEGIDA devrede, PYD devrede, PKK devrede.. Paralel yapı, muhalefet, malum media da devrede.. Zaman gazetesi bu hafta da 20.000’e yakın tiraj artışı yaptı. Mart’la birlikte “topyekûn savaş” için düğmeye basılmış gibi..

Bu kez farklı bir taktik deneyecekler. AK Parti’deki dışarıda kalan birtakım isimler üzerinden bir yıpratma kampanyası başlatacaklar. Hedefte Erdoğan, Davudoğlu ve Fidan’ın arasını açmak var. Her üç isim etrafından, birtakım isimler üzerinden sürpriz çıkışlar olabilir. Bu arada danışmanlara dikkat.

Paralel yapı ciddi anlamda köşeye sıkıştı. Bıçak kemiğe dayandı. Kılıçtan, silahlı eylemden söz etmeye başladılar. Bundan sonraki mücadele daha keskin olacak.. Paralel yapı, Dink ve Mumcu suikastından sorumlu tutulmaya başlandı. Yarın 28 Şubat öncesi ve sonrası yaşananlarla paralel yapı arasında ilişki kurulursa, şaşırmamak gerek.. 4 koldan saldıracaklar.. Görünen o ki, Cumhuriyet gazetesi ve diğer bazı sol isimler, liberal kesimler, Alevi kesim, Kürtler üzerinden, bazı dini grublar üzerinden saldıracaklar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar