Züleyha’nın makus talihi

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın baş karakteri Züleyha'nın ömrü iki arada bir derede kalmakla geçiyor. Daha önce Yılmaz (Uğur Güneş) ile Demir'in (Murat Ünalmış) arasında kalıp, uzun...

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın baş karakteri Züleyha'nın ömrü iki arada bir derede kalmakla geçiyor.
Daha önce Yılmaz (Uğur Güneş) ile Demir'in (Murat Ünalmış) arasında kalıp, uzun süre bocalayan Züleyha (Hilal Demirbilek), bu iki karakterin diziden ayrılmasıyla beraber bu sezon kendini yine iki aşkın arasında buldu.



Bahtsız kızımız şimdi de Fikret (Furkan Palalı) ile Hakan (İbrahim Çelikkol) arasında sıkışmış görünüyor. (Fikret-Hakan... Bu da eski Yeşilçam'a bir gönderme olmasın?)
Genç kızlarımızın hayırlı kısmet bekleyip, bir türlü muradına eremediği şu günlerde Allah herkese Züleyha şansı versin!

Hakan Ural'a büyük linç
Kanal D'deki Neler Oluyor Hayatta? programının yorumcusu Hakan Ural, iki gündür sosyal medyada lime lime ediliyor. Sebebi, sağlık çalışanlarının yaptığı eylemin hastanelerdeki hizmeti aksatabileceği şeklindeki yorumu.
Hakan'ın sözleri, farkında olmadan maksadını aşmış olabilir. Zaten...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 474 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 241 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar