Retçilerin ceremesini niye biz çekelim?

Aşı tartışması genişleyerek sürüyor. Köşemizin okurları da bu konuya duyarsız değiller. Geçen hafta aşı retçisi öğretmenlere zorunlu tutulan PCR testlerinin parayla yapılmasını...

Aşı tartışması genişleyerek sürüyor. Köşemizin okurları da bu konuya duyarsız değiller. Geçen hafta aşı retçisi öğretmenlere zorunlu tutulan PCR testlerinin parayla yapılmasını savunmuştum. Okurumuz Murat Kantar da destek vermiş:
"Yüksel Bey, aşı olmayan öğretmen ve öğrencilerle ilgili yazınızı okudum. Birincisi, söylediğinize sonuna kadar katılıyorum. Benim vergilerimle sorumsuzlara test yapılmasını istemiyorum. Ama test olmayan giremez derseniz ve testi de paralı yaparsanız bu defa bu umursamazlıktaki insanlar eminim testi de yaptırmaz ve tabiri caizse evden oturdukları yerden para kazanırlar. Devletin tüm kurumlarında test paralarının şahısların maaşlarından kesilmesi ve testi yaptırmayı da reddedip işe gitmeyenlerin de maaşlarından gitmedikleri günün bedelinin kesilmesini tavsiye ediyorum. Birilerinin paranoyasının cezasını bizler çekmek zorunda değiliz. Selamlar saygılar."

Kırtasiyecinin sesi olduk
Köşemize sürekli katkı veren kadim okurlarımızdan Şerife Nalan Yılmaz, geçen hafta "Kırtasiyeciler taş mı yesin?" başlıklı yorumuma omuz vermiş:
"Bir kırtasiyeci olarak bizim sektörümüzün sorunlarını sizin gibi usta bir gazetecinin dile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 459 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 240 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar