Mafya usulü motivasyon toplantısı

Diyorum ya, şu Tatavlalı'ya hastayım. Atv'nin bol aksiyonlu dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da onun sahnelerinin gelmesini dört gözle bekler oldum. Tatavlalı bu hafta ilginç bir "kurumsal motivasyon toplantısı" düzenledi. Eli...

Diyorum ya, şu Tatavlalı'ya hastayım. Atv'nin bol aksiyonlu dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da onun sahnelerinin gelmesini dört gözle bekler oldum.
Tatavlalı bu hafta ilginç bir "kurumsal motivasyon toplantısı" düzenledi. Eli silahlı adamlarını karşısına dizip onlara şöyle hitap etti:
Size güzel bir haberim var: Bugün itibarıyla klasik mafya ödeneği olan maaş+silah+takım elbise+kefen sistemine yeni bir halka ekliyorum. Prim!.. Prim usulü çalışacağız artık. Normalde herkesin bir kodu olur. Etikete o kodu girer, sattığı ürün başına prim alır. Biliyorsunuz bu sistemi ama bizimki biraz farklı. Kodunu okutan değil, kodu mu oturtan kazanıyor bizim sistemde. Yani önünüze geleni mezara koyuyorsunuz, ben de sizleri daha güzel evlerde oturtuyorum. Kelle başına prim yatırtıyorum hesabınıza. Bir nevi motivasyon. Faysal'ı sayman olarak vereceğim yanınıza. Cezayir'in dostları 10, akrabaları 50, kendisi ise tam 100 puan. Tek seferde 100 yapan, İstanbul'da yalı baksın kendisine. 50 yapan köşk, 10 yapan ise sitede daire... Ne diyorsunuz?"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Takipçi’ her zaman ‘seyirci’ değildir 07 Mayıs 2024 | 88 Okunma Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 223 Okunma “İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 228 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 108 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 465 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar