Bir yıldız doğuyor: Mira

Osman Sınav sadece fenomen diziler yaratmakla kalmıyor. Dizilerinde yer verdiği isimsiz oyunculardan yıldızlar da yaratıyor. atv'nin kısa sürede tiryakilik yaratan dizisi Yalnız Kurt'ta bir karakter var: Adı Mira... Ya da uzun ismiyle Semiramis...

Osman Sınav sadece fenomen diziler yaratmakla kalmıyor. Dizilerinde yer verdiği isimsiz oyunculardan yıldızlar da yaratıyor.
atv'nin kısa sürede tiryakilik yaratan dizisi Yalnız Kurt'ta bir karakter var: Adı Mira... Ya da uzun ismiyle Semiramis Myers Hanzade. Aslen ABD vatandaşı. Paralel yapılanmanın özel ulağı gibi bir şey. Üstten aldığı emirleri, alt kadrolara ulaştıran bir iletişim hattı gibi çalışıyor. Son derece soğuk ve acımasız.



Sözleri adeta birer kurşun gibi. Ona bağlı çalışan Nizam ve Doğan kendisinden çok çekiyorlar. Mira bütün o buz gibi görüntüsüne rağmen erkeklere karşı zaafı olduğunu saklamıyor. Kendisini üstlerine hizmet eden "gönüllü bir kukla" olarak nitelemekten de kaçınmıyor.
Mira'ya ustalıkla hayat veren oyuncu Yaprak Medine'nin yanına çoktan uğurlu tik'imi attım bile. Hem dizideki yeri ve ağırlığının artacağını hem de bundan sonra onu başrollerin bekleyeceğini söylemek kahinlik olmaz.

Zeytinlere kıymayın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kent lokantası mı, uçak gemisi mi? 17 Mayıs 2024 | 135 Okunma İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 179 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 177 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 380 Okunma Vicdanları kurumuş 12 Mayıs 2024 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar