Atv’de yaz bambaşka

Yukarıdaki başlığı Atv'nin yaz dönemi tanıtım klibinden tırtıkladım. Ama durumu öylesine güzel özetliyordu ki, daha iyisi aklıma gelmedi. Bilirsiniz, bu köşede hemen her yaz, kanallar ve reklam verenlerin...

Yukarıdaki başlığı Atv'nin yaz dönemi tanıtım klibinden tırtıkladım. Ama durumu öylesine güzel özetliyordu ki, daha iyisi aklıma gelmedi.
Bilirsiniz, bu köşede hemen her yaz, kanallar ve reklam verenlerin seyirciyi hiçe saydığını, herkesin Bodrum'da eğlendiğini sandıklarını, bu nedenle ekranlarını boşaltıp "yaz uykusuna yattıklarını" söyler, bu anlayışı kıyasıya eleştiririm. Ama bu kez Atv, onu yıllardır zirvede tutan seyircisine vefa borcunu ödemek için meşaleyi eline alıp, yaz aylarında depara kalktı. Birbirinden özel ve güzel dört yeni dizi ve bilgi yarışmalarının "feriştahı" Kim Milyoner Olmak İster ile haftanın 5 gününü kapattı. Geriye kalan iki güne de televizyonda ilk kez yayınlanacak birbirinden kaliteli filmleri koyunca, yıllardır süregelen reyting birinciliğini bu yaz da garantilemiş oldu.
Atv'nin yenileriyle birlikte yaz ekranında yayınlanan tüm dizilerini tek tek bu köşede analiz edeceğim. Ama Atv'nin yaz dizilerindeki isimsiz genç oyuncuların şimdiden gözümü kamaştırdığını ve pek çoğunun isimlerinin yanına uğurlu tik'imi attığımı söyleyeyim.
Atv bu yaz adeta dizi oyuncularının U21 (Yirmibir yaş altı) Ligi'ni başlattı. İçlerinde öyleleri var ki, dizi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 444 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 240 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar