ASELSAN ölümlerini Yalnız Kurt aydınlattı

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ’un bugünkü (13.02.2022)’’ ASELSAN ölümlerini Yalnız Kurt aydınlattı ‘’ başlıklı yazısı.

Savunma sanayimizin can damarlarından ASELSAN'da çalışan gencecik mühendislerimizin birbiri ardına garip şekilde hayatlarını kaybetmeleri üzerine bu sütunlarda çok yazı yazdım. Bunun bir tesadüf olamayacağı, mutlaka arkasının araştırılması gerektiğini defalarca vurguladım.
Türkiye'nin yakın tarihini mercek altına alan atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt da son bölümünde bu meseleyi bir kez daha gündeme getirdi. Meğer FETÖ ve onu maşa olarak kullanan dış güçlerin en büyük korkusu, Türkiye'nin özellikle hava savunma konusunda kendi kendine yetecek hale gelmesiymiş. ABD, Patriot'ları vermeyince, Ruslardan alınan S 400'lerin de diplomatik krize yol açmasıyla birlikte Türkiye kendi hava savunma sistemini hayata geçirmek için kolları sıvamış. Yıldırım Projesi adı verilen bu çok önemli hamle ne yazık ki FETÖ'nün Kozmik Oda'ya girmesiyle deşifre olmuş. O Kozmik Oda baskınıyla kimlikleri açığa çıkan memleket aşığı kahramanlardan 813'ü FETÖ tarafından öldürülmüş. İHA, SİHA, Altay tankı, ATAK helikopteri, Fırtına obüsleri ve çeşitli füze sistemleriyle yerli ve milli savunma sanayiinde büyük mesafe kat eden Türkiye'nin bu alanda elde ettiği müthiş başarılar, topraklarımızda gözü olanları fena halde korkutmuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kent lokantası mı, uçak gemisi mi? 17 Mayıs 2024 | 179 Okunma İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 181 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 178 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 380 Okunma Vicdanları kurumuş 12 Mayıs 2024 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum