Zillet ittifakının şeytanca propagandaları

Bir Cumhur İttifakı’nı yan yana getiren sebeplere bakın; bir de zillet ittifakını yan yana getiren sebeplere… Zaten Türkiye’nin huzurunu, geleceğini ve varlığını düşünenlerin Cumhur İttifakı dışında bir seçeneği yoktur.

          Gerek Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, gerekse MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nı koruma ve yaşatma noktasında birbirine sahip çıktıkça, Cumhur İttifakı’nın düşmanları âdeta çıldırıyor. Ne yapsalar olmuyor. Akla hayale gelmedik fitnelere başvuruyorlar olmuyor, iftiralara sarılıyorlar olmuyor.

          Cumhur İttifakı kurulduğunda önce “MHP, AKP’ye koltuk değneği oldu”, MHP saraya bekçi oldu”, “MHP stepne oldu”, “Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi teslim aldı”, “Patron çıldırdı, MHP dükkânı kapattı” diye propaganda yapan iblisin siyaset ayakları buradan tutturamayınca şimdi tam tersi propaganda yapmaya başladılar. Bu sefer de “%11 oyu olan MHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ne derse yaptırıyor”, “Recep Tayyip Erdoğan, MHP için dava arkadaşlarını harcıyor” demeye başladılar. Her iki propagandayı yapan aynı ihanet çetesi olunca buradaki niyetleri anlamak zor değildir. Amaçları AKP-MHP arasına fitne sokup, samimiyeti, güveni zedelemek, her iki tarafın nefsini harekete geçirerek Cumhur İttifakı’nın birliğini bozmaktır. Bu iblis çetesinin bu manada son dört yıldır yapmadığı kara propaganda kalmamıştır.

         

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum