Zevzek bildirinin İYİ zevzekleri!

          Zevzek “Tatsız ve çok konuşan, geveze” kişilere deniyor. Meral Akşener de 103 emekli amiralin yayınladığı bildiri için “Sabah bir uyandık emekli amirallerin canı...

          Zevzek “Tatsız ve çok konuşan, geveze” kişilere deniyor. Meral Akşener de 103 emekli amiralin yayınladığı bildiri için “Sabah bir uyandık emekli amirallerin canı sıkılmış ve gece bir bildiri yayınlamışlar. Bu bir zevzekliktir. Türkiye bu zevzekliklerden çok çekti“ açıklamasında bulundu. Birçok kişi Meral Akşener’in 103 emekli amiralin bildiri eylemine tepki göstermesini takdir ederken, o zevzeklik dediği bildiriye imza atanlardan emekli Amiral Ergun Mengi’nin, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan’ın Yardımcısı olduğu öğrenildi. Mengi’nin Uluslararası Siyasi Kuruluşlar ve Jeo- Stratejik Analizlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi yaptığı anlaşıldı. Ergun Mengi bildiride 1 numaralı imzacı olarak yer alıyor. Meral Akşener sanırım bu duruma ayıkamadan “zevzeklik” açıklaması yaptı.

          Elbette Meral Akşener’in tarif ettiği zevzek sadece bildiriye imza atan emekli Amiral Ergun Mengi değil. Bir de bu bildiriyi destekleyen İP yöneticileri var.

          İP Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, “Bir tabip teğmen olarak altına imzamı atıyorum” ifadeleriyle, İP Erzurum Milletvekili Naci Cinisli “İşini ehliyle yapmış, ununu elemiş eleğini asmış emekli devlet memurunun tecrübelerini aktarmasından rahatsız olan, korkan, bunu fırsata çevirmeye çalışan iktidar acizdir” ifadeleriyle ve İP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili aynı zamanda 103 emekli amiral bildirisine imza atan Ergun Mengi’nin Başkanı olan Ahmet Erozan ise “126 emekli Büyükelçi Montrö Sözleşmesi konusunda bundan üç gün önce bir bildiri yayınladığında iktidar ‘Monşer’lere kulak asmadı... 103 emekli Amirale kükremesinin sebebi demek ki Montrö Sözleşmesi olamaz... Mesele Deniz Harp Okulu mezunu bile olmayan ‘Tarikatçı Amiral’...” ifadeleriyle bir değerlendirmede bulundu.

          Yani Meral Akşener’in zevzekleri ve zevzek destekleyenleri hep kendi partisinde ama kendi partisinden haberi yok…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.729 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.180 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.721 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar