Zafer kazanmak kadar zaferi korumak da önemlidir

Türkiye’nin bir an önce Türk dünyasının her alanda birbiriyle işbirliğini güçlendirecek adımlarda öncü olması gerekiyor.

         Azerbaycan yıllar sonra bileğinin hakkıyla işgal edilmiş topraklarını kurtararak gecikmiş bir zafere imza attı. Ermenistan Azerbaycan’a bulaşmanın bedelini ağır ödedi. Azerbaycan, Ermeni askerlerini işgal edilmiş topraklarından Aliyev’in tabiriyle “İt govar gibi govmuş” iken, Ermeniler de Ermenistan Başbakanı Paşinyan’ı linç etmek için köşe bucak arıyor. Sosyal medyada elinde yüzünde morluklar olan ve dayak yediğine dair bir takım görüntüler de var… Dayak mı yedi yoksa kaçarken merdivenlerden mi düştü tam bilemiyoruz. Yine Aliyev’in tabiriyle soralım: Ne oldu Paşinyan?

         Türkiye’nin Azerbaycan’ın yanında dimdik durması ve bunu dünya kamuoyuna göstermesi bu zaferde büyük etki yaratmıştır. Türkiye, Azerbaycan’ı kardeş görmenin tüm kurallarını harfiyen uygulamış ve bu konuda zerre taviz vermemiştir.

         Azerbaycan hem işgal edilmiş topraklarını kurtarmış, hem de şehitlerinin intikamını misliyle almıştır. Ama asıl mücadele yeni başlamaktadır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.729 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.180 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.721 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar