Yalanda, iftirada, inkârda şeytan bile yarışamaz bunlarla!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (31.01.2022)'' Yalanda, iftirada, inkârda şeytan bile yarışamaz bunlarla!'' başlıklı yazısı.

Türk siyasetinin kara mizah örneği Kemal Kılıçdaroğlu, Zillet İttifakının tek sorunu sanki kendi aralarında oturma düzeniymiş gibi geçen gün “Halt yemiş TV”de “Benim şahsi kanaatim; partiler alfabetik sıraya göre oturabilirler masada. Veya genel başkanların soyadı sırasına göre otururlar.” açıklaması yapıyordu. Konuşması, yorumları, örnekleri o kadar sıkıcı, anlamsız, boş ve gereksiz idi ki, CHP’li piyanist Fazıl Say bile “15 dakikadır Halk TV seyrediyorum. Şunu düşündüm; Bence CHP genel başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı…” açıklamasını yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu sizin meseleniz oturma düzeni değil, biraz kalite, biraz ahlak, biraz edep meselesidir. Ben bu yaşıma kadar bu kadar kalitesiz, ahlaksız, edepsiz, gözü dönmüş muhalefeti ilk defa görüyorum. Çünkü bu muhalefet 2023 seçimlerini kendi siyasi menfaatleri, emperyalist güçlerden aldıkları proje ihaleleri için son fırsat olarak görüyor. Bu yüzden yalanda, iftirada, inkârda, tezgâhta elinde, avucunda ne var hepsini seri şekilde piyasaya sürüyorlar. 2023 hedefinde başarılı olmak için çok açık bir şekilde terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu Halt yemiş TV’de HDP ve terörist Demirtaş güzellemelerine utanmadan, yüzü kızarmadan yine devam etti. “PKK’lıların (teröristlerin) ölüsüne, dirisine sahip çıkacağız” diyen terörist Demirtaş’ı savunmak için her türlü uyduruk cümleyi kurdu. Aslında kendi aralarında oturma düzenlerini HD(P)KK’ya ve terörist Demirtaş’a en çok sahip çıkanlar olarak gerçekleştirseler CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu en başa oturur. Diğerleri de kuyruk olarak sıraya konur.

İktidar eleştirilmek, muhalefet eleştirmek için vardır. Siyaset düzeni elbette böyledir. Ama sağlıklı siyasi düzenlerde bu ilişki vardır.

Hükümetin eleştirilecek yanı yok mu?

Elbette var. Ama zihniyeti “Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim.” olan CHP ve onun peşine takılan kuyrukların hiçbir eleştirisi zaten sağlıklı ve hakkıyla yapılan eleştiri değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.729 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.180 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.721 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar