DEM 4 sorunun cevabını 4 gözle bekliyor

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, sana sorduğu soruların cevabını bilmiyor mu Özgür Özel? Elbette biliyor. Ama senin ağzından bir kez daha Türk milletine karşı ikrar etmeni bekliyor.

Eskiden şenliklerde, kumpanyalarda cambazlar ipte gösteri yaparken, yankesicilerde aşağıdan cambazları izleyenlerin ceplerini boşaltırmış. Hatta yukarı bakanların sayısı az ise yankesiciler göstericiyi işaret ederek, Cambaza bak, cambaza” diye bağırıp ortalığı galeyana getirirmiş. Bu düzenbazlık hayatımızın her aşamasında karşımıza çıkıyor. Kim hangi alanda yankesicilik yapmaya çalışıyorsa, muhataplarını Cambaza bak, cambaza diye yönlendiriyor.

Türk siyasetinde maalesef Cambaza bak, cambaza modeliyle çalışan çok siyasetçi var. Bu sadece bugünün meselesi değil, siyasi tarihimizde çok örneği var. Son zamanlarda bu modelle çalışmasından dolayı sürekli suçlanan ve göze batan CHP Eşbaşkanı Özgür Özel, bu manada oldukça popüler… Özgür Özel’e çeşitli konularda cevap veren herkes Cambaza bak oyununu bırak” diye sesleniyor fakat huylu huyundan asla vazgeçmiyor.

Biliyorsunuz MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında Özgür Özel’e CHP’nin içine düştüğü bölücü bataklığını hatırlatan çok önemli 4 soru yöneltti. Ama o 4 sorunun içeriğine cevap vermek yerine Cambaza bak, cambaza oyununu yine devreye soktu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ne sormuştu?:

Türkiyeyi, Cumhurbaşkanımızın değil de başkalarının yönettiğini iddia eden Özgür Bey ve yönetimine soruyorum, mertçe cevap vermelerini bekliyorum:

1– İmralı canisinin ve cezaevindeki terör mahkumlarının affını istiyor musunuz?

2- Vatan topraklarının bir bölümünde bağımsız Kürdistan’ın kurulmasından yana mısınız? Beraber DEMlendiklerinize söz verdiniz mi?

3- Hangi dış mihrakların nam ve hesabına siyasi çalışma yürütüyor, Türkiyenin geleceğini kimlerle konuşuyor, kimin folluğunda yatıyorsunuz?

4- 37 kişinin katiline verilen cezalar hukuksuz ise, size göre hukuk nedir? Adalet nedir? Devlet nedir? Siyasi onur ve millet sevdası sizin meşrebinizde ne manaya gelmektedir?”

CHP Eşbaşkanı Özgür Özel, bu sorulara cevap veremeyince konuyu başka alanlara taşıyıp Bu dört soruyu cevaplayın, benim dört soruya bakarız.” diyerek Cambaza bak, cambaza modelini yine devreye soktu.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, sana sorduğu soruların cevabını bilmiyor mu Özgür Özel? Elbette biliyor. Ama senin ağzından bir kez daha Türk milletine karşı ikrar etmeni bekliyor.

Bence bu soruların cevabını en çok merak edenlerin başında terör örgütü PKK’nın DEM’liği gelmektedir. CHP’nin ortağı DEM, kapalı kapılar ardında cevabını bulduklarının, kamuoyu önünde de duyurulmasından mutlu olacaktır.

Aslında MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin soruları Özgür Özel için çok basit bir şekilde cevaplayacağı sorulardır. Çünkü kendisi o sorulara muhatap olacak bir alandadır.

Özgür Özel’in, Sayın Öcalana özgürlük ve üzerindeki tecritin kaldırılması için 1-15 Şubat tarihleri arasında bir yürüyüş gerçekleştirilecektir. Biz de DEM Partisi genel merkezi olarak bu yürüyüşü destekliyoruz.” diyen DEM Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan ve Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü sağlansın. Sayın Öcalan'ın özgürlüğü ve tecridin kırılması için DEM olarak yola çıkıyoruz. Bu büyük yürüyüşün yarın iki noktadan startını veriyoruz.” diyen DEM Eşbaşkanı PKK’lı Tülay Hatimoğulları ile arasından su sızmıyorsa onun partisiyle işbirliği ve ittifak yapıyorsa ( ki öyle) teröristbaşı Öcalan’ın özgürlüğünü elbette Özel’in kendisi de istiyordur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tartışılan başıboş sokak köpekleri meselesi ve istismarları 28 Mayıs 2024 | 1.330 Okunma DEM 4 sorunun cevabını 4 gözle bekliyor 24 Mayıs 2024 | 6.629 Okunma DEM’li avarel ve medya çetesinin ikiyüzlülüğü 16 Mayıs 2024 | 5.951 Okunma Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.783 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.205 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar