Türk-İslam düşmanlarına Saadet dağıtanlar!

          Toplam 6 parti geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde “siyasi muhasebe” için toplanmıştı. 7. ortak HDP ise tamamen stratejik kaygı ve gizleme algısı...

          Toplam 6 parti geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde “siyasi muhasebe” için toplanmıştı. 7. ortak HDP ise tamamen stratejik kaygı ve gizleme algısı yüzünden masaya oturtulmadı ve fotoğraf karesine alınmadı. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında bunların stratejilerini ve gizleme algılarını bozan bir konuşma yapmış ve o toplantıda bir karikatür göstermişti. İşte o saatten sonra bunların kimyaları yine bozuldu. Tepki ve açıklamalara baktığımızda nedense en çok Saadet Partisi’nin unsurları rahatsızlık emareleri gösterdi.

          İBB’nin reklam ve ihaleleriyle beslenen Milli Gazete “Bahçeli yine saçmaladı! Ahlatlıbel’deki masanın ayağını kafaya taktı” şeklinde hadsiz ve ahlaksız haber başlığı atarak CHP’nin gözüne girmeye çalıştı.

          “Demirtaş’ın çizgisini beğeniyordum” diyerek PKK’lı terörist Demirtaş’a güzellemeler yapan Ekrem İmamoğlu’nun “Milli Gazete misyonu çok değerli bir gazetedir” dediği bir gazeteden beklenen de zaten başka ne olacaktır ki?

          Milli gazetenin ve aynı zamanda Yenidevir Matbaacılık’ın sahiplerinden Ömer Yüksel Özek’e İBB Kültür A.Ş. 11 milyon 745 bin TL’lik adrese teslim baskı ihalesini ihanet misyonunu desteklemesi için vermedi mi?

          Sırtını CHP’ye dayayan Milli Gazete’nin bu kahramanlığı da Mevlânâ’nın eseri Mesnevî’den ibretlik şu meseli gibidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar