TSK'ya sahip çıkan eril dili ise PKK'ya sahip çıkan namussuz dil nedir?

          Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konsey Başkanı Şebnem Korur Fincancı özüyle sözüyle, ruhuyla bedeniyle, katıksız, tartışmasız bir PKK’lıdır. Ömrünü...

          Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konsey Başkanı Şebnem Korur Fincancı özüyle sözüyle, ruhuyla bedeniyle, katıksız, tartışmasız bir PKK’lıdır. Ömrünü terör örgütü PKK’nın propagandasına adamış birisidir. Zaten bu kimliği bilinerek TTB Başkanı yapılmıştır.

          Terör örgütü PKK’nın televizyonuna çıkıp, PKK’nın “Türk Ordusu kimyasal silah kullanıyor” iftirasına destek vermesi sicilinin bir başlangıcı değil, kirli geçmişine bir yenisini eklemek olmuştu.

          “Savaşın son bulması için, atılacak en önemli adımın, Abdullah Öcalan’ın özgürlüğüne kavuşturulması” diyecek kadar ‘Barış İçin Öcalan’a Özgürlük Platformu’nun bir mensubuydu o.

          PKK’nın kapatılan Özgür Gündem gazetesine destek kampanyasında “Nöbetçi Genel Yayın Yönetmeni” olan kişiydi.

          Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Doğu ve Güneydoğu’da PKK’lı teröristlere karşı başlattığı hendek operasyonlarına ilişkin ‘siviller öldürüldü’ diyerek, Türkiye’nin uluslararası mahkemelerde yargılanması gerektiğini savunan oydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.731 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar