Tribünlere oynayan, kıvıran Demirtaş!

          Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana içerideki hainler, dışarıdaki emperyalist güçler tarafından yıkılmak istenmektedir. Emperyalist güçler, Türkiye Cumhuriyeti’ni...

          Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana içerideki hainler, dışarıdaki emperyalist güçler tarafından yıkılmak istenmektedir. Emperyalist güçler, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek için bu manada 43 yıldır terör örgütü PKK’yı kullanıyor. Bu manada binlerce askerimizi, polisimizi şehit ettiler, masum insanlarımızı çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden katlettiler. Kendileri de yaşadıkları dağlarda mağara faresi gibi öldürülmekten bıkmadılar. Son yıllarda da Türk Ordusu, Emniyet Güçleri öylesine PKK’lı temizliği yapıyor ki öldürülmekten bıkmadılar. Irak’ta, Suriye’de ve Türkiye’de her gün leşleri yerlerde sergileniyor.

          Yere dizilen leşlerine baksalar kıyamete kadar uğraşsalar Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemeyeceklerini anlayacaklar ve emperyalistler için avcı köpekliği yapmaktan vazgeçecekler.  Ama avcı köpekliği yapmak ruhlarında olduğu için 43 yıldır vazgeçmediler.

          Bunlar pusucu kahpedir. Türk Ordusuyla göğüs göğüse çarpışamazlar. Ya pusu kurarlar, ya yola mayın döşerler. Ya da gece karanlığında karakol basarlar.

Korkaktırlar. Türk askerine yakalandıkları vakit it gibi kuyrukları titrer. Adeta yalvarırlar.

          Bunların başındaki terörist Öcalan’ın yakalanıp Türkiye’ye getirildiğinde Türk yetkililere söylediği “Türk devleti görev verirse hizmet etmeye hazırım. Anam Türk” yalvarışı unutulmamıştır. Sözde Kürtçülük yaparken, anasını Türk yapan korkaklık. Bu öyle bir korkaklık halidir ki sorgusunda da gençliğinde “Ülkü Ocaklarının üyesi” olduğunu söylemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar