Terörist Demirtaş'tan miting talimatı alanlar

          Biliyorsunuz Türkiye’deki muhalefetin cezaevinde Selahattin Demirtaş isminde üst akıl konumunda bir önderleri var. Laf olsun diye “önderleri” demedim.          Selahattin Demirtaş...

          Biliyorsunuz Türkiye’deki muhalefetin cezaevinde Selahattin Demirtaş isminde üst akıl konumunda bir önderleri var. Laf olsun diye “önderleri” demedim.

          Selahattin Demirtaş gerçekten CHP ve ittifak kuyruklarının ortaklaşa değer verdiği ve önder gördüğü kişidir. Geçtiğimiz gün bu durum bir kez daha netleşmiştir. Terörist Selahattin Demirtaş cezaevinde sürekli muhalefet için yön tayin ediyor. Geçtiğimiz sabah sosyal medya hesabından muhalefete “Hiç değilse Meclis’te temsil edilen muhalefet partilerinin genel başkanlarının, ortak bir basın toplantısıyla hükümeti istifaya çağırmalarının ve yedi bölgede yedi ortak miting yaparak halkla birlikte derhal seçim istemelerinin önünde bir engel mi var? Bugün değilse ne zaman?” çağrısında bulundu. Terörist Demirtaş’ın talimat gibi bu çağrısından sonra Kemal Kılıçdaroğlu öğleden sonra “Haydi Meydana” diyorum. İlk mitingimiz Mersin’de!” açıklamasını yaptı.

          CHP milletvekillerinin 7 gün 24 saat “serbest bırakılsın” dediği, yine bir CHP milletvekilinin “Selahattin Demirtaş inşallah Cumhurbaşkanı seçilir” dediği, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “şeref madalyası” takmaya çalıştığı bir manzarada terörist Demirtaş’ın bunlar için kanaat önderi olması kadar doğal bir şey yoktur. CHP’nin ruhundan önder Atatürk çıkarıldı, onun yerine yeni önderleri terörist Demirtaş oldu.

Demirtaş “tak” diye miting istiyor, Kılıçdaroğlu “şak” diye miting programı yapıyor.

          Bu durum bile CHP’nin kimlerin elinde oyuncak olduğunu göstermektedir. CHP HDP’nin elinde, Kandil’in elinde, terörist Demirtaş gibilerin elinde resmen oyuncak durumdadır. Elbette sadece bunların elinde değil, daha birçok terör örgütü, karanlık güç, uluslararası güç elinde de oyuncak olmuştur.

          CHP emperyalizm figüranlığı için oyun sahnesi, mandacılık için sıcak yuva durumuna getirilmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.735 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.725 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 290 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar