''Soy peygamber soyu ise yarattığı İslam düşmanı CHP ne?''

TÜRKGÜN Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü 17.01.22 tarihli ''Soy peygamber soyu ise yarattığı İslam düşmanı CHP ne?'' başlıklı yazısı.

Merhum dava şairimiz Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu “İnatla girmeyin soy sop faslına. Kurtsa kurt, itse it döner aslına.” Diyor ya bir şiirinde…

Kemal Kılıçdaroğlu’nun soyu, sopu hakkında CHP Milletvekili Yıldırım Kaya’nın İslam düşmanı olarak köşeye sıkışmış CHP’yi kurtarmak için kurduğu “Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz.” Cümlelerini duyunca bu şiir aklıma geldi.

CHP’nin genetiğini bozarak Türk-İslam düşmanı bir CHP yaratan Kemal Kılıçdaroğlu’nu muhafazakâr seçmen üzerinde şirin gösterme çabasının en iğrenç hali de bu cümleler olsa gerek.

CHP son zamanlarda ne ile tartışılıyor? Çocuklara İslam eğitimi vermeyi “Ortaçağ zihniyeti” olarak gören Kemal Kılıçdaroğlu’nun kadrosunu, Allah’ın ayetlerini “çağlar ötesinden gelen ses” diye aşağılayan Barolara CHP’nin topyekûn sahip çıkmasını, Yüce Allah, İslam ve peygamberimizle dalga geçen CHP İl Başkanlarını ve İslam düşmanı olan ateist terör örgütü PKK’nın siyasi karargâhına dönmüş CHP’yi…

Böyle bir CHP’yi yaratan ve peygamber soyundan geldiği üfürüğü ile imaj verilmeye çalışılan Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir CHP’de ne yapıyor peki?

Peygamber soyundan gelen adam herkesten daha çok dini konularda hassas olması gerekmez mi?

Hassas olmayı bir kenara bırakın, İslam düşmanlığı CHP’de ödüllendirilen bir misyon haline gelmiştir.

Mesela Peygamber efendimizin soyundan gelen birisi niçin peygamberimizle “Çağım’ın yarın din sınavı varmış. Ablası soruyor. Muhammed nerede doğmuş. Yanıt: Çin” şeklinde dalga geçen, ateist CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu CHP’de adeta ikinci adam konumuna getirmiştir?

Bir tuhaflık yok mu bu işte?

CHP Genel Başkanı olarak Atatürk’ün mirasına, ülküsüne ihanet eden biri olarak tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun peygamber soyundan geldiği kabul edersek, bu durumda da soyuna, sopuna ihanet etmesini tartışmamız gerekmez mi?

Kemal Kılıçdaroğlu ne yanından tutsanız elinizde kalacak bir adamdır.

Kemal Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geliyorsa Arap kökenli oluyor değil mi?

Peki, bu Kemal Kılıçdaroğlu niçin tüm siyaset nefesini Kürtçülük maskesi altında bölücülük yapan, İslam düşmanlığı temelinde kurulmuş terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile alıp veriyor?

Peygamber soyundan geldiği iddia edilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun İslam’a ve peygamber soyundan geldiğine dair yakışan bir tane davranışını gösterebilecek olan var mıdır?

Bu iddianın sahibi CHP Milletvekili Yıldırım Kaya hadi çıksın bu sorumuza bir tane örnek göstersin… Bu Yıldırım Kaya da Kemal Kılıçdaroğlu gibi TBMM kürsünden teşekkür edecek kadar terörist Demirtaş aşığı biridir. Yani PKK’lı teröristleri azmettirerek binlerce askerimizi, polisimizi şehit ettiren, masum insanları öldürten terörist Demirtaş’ın aşığı… Bu aşk İslam’ın neresindedir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum