Sizin mahalle ihanet kokuyor, hain kaynıyor!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (20.05.2022)''Sizin mahalle ihanet kokuyor, hain kaynıyor!'' başlıklı yazısı.

CHP ve kuyruklarının hizmetkârı ODA TV’nin sahibi Soner Yalçın bile son yazısında “Bugün… Erdoğan'dan Bahçeli'nin sert NATO tepkilerine solcu ‘Bizim Mahalle’ burun kıvırıyor! Yazık, pusulası artık teori değil; tribün taraftarlığı oldu!” tepkisini gösterdi.

Soner Yalçın da biliyor ki, kendi solcu mahallesi ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne de MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin duruşunu sergileyebilir ve tavrını gösterebilir.

Hadi çıksın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin yuvası oldu. NATO üyeliklerine hayır dedik, demeye devam edeceğiz” dediği gibi, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “Hem Finlandiya hem de özellikle İsveç’in Türkiye düşmanlarına nasıl kucak açtığı herkesin bildiği gerçekler arasındadır. PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin barınağı, ikmal ve ihanet merkezi İsveç’tir. Hiç kimse bize maval okumasın, hikâye anlatmasın” dediği gibi bir tavır ve duruş sergilesin.

Türkiye’deki terör örgütleriyle işbirliği yapan Sol’un bunu yapması mümkün mü Soner Yalçın?

İsveç ve Finlandiya terör örgütü PKK ve diğerlerine sahip çıkıyorsa CHP’nin, HDP’nin, ÖDP’nin, TİP’in gözünde özgürlükçü ülke haline gelmiyor mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar