Serok Ahmet kahkahalar eşliğinde rezil oldu

          Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu namıdiğer Serok Ahmet  BabalaTV'de Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programına konuk oldu. Aslında bu programa konuk olması...

          Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu namıdiğer Serok Ahmet  BabalaTV'de Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programına konuk oldu. Aslında bu programa konuk olması Türk siyasetine de veda ettiği gün oldu. Programda öyle bir rezil hale düştü ki, programdaki tüm konuklar kahkaha atıyordu. Serok Ahmet’in o rezil olduğu anlar her yerde haber olarak milyonlarca insana ulaştı.

Neydi o anlar…

          Programa katılan bir gencin “Işık evlerine kaç yaşında girdiniz, hangi eylemleriniz sonucu cemaatin yurtlarında ders verecek rütbeye ulaştınız?” sorusuna, Davutoğlu, Hiçbir şekilde alakam olmamıştır. Hiçbir yerde benim FETÖ terör örgütüyle ilgili olumlu bir açıklamam söz konusu değildir yanıtını vermişti.

          Bunun üzerine katılımcı, “Sayın Davutoğlu, 10. Türkçe Olimpiyatları’ndaki konuşmanızı dinlemenizi tavsiye ediyorum” dedi.

          Davutoğlu, “Sadece Türkçe öğreten öğretmenlerine teşekkür ettiğim bir konuşmadır. Asla  FETÖ ile ilgili tek bir ifadem yok” diye konuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar