Sapık Dede'nin MHP düşmanlığı yapmasının şifresi

         Sosyal medya sayfasında kimlik olarak “Liberal Sosyalist” yazıyor. Takipçileri, okuyucuları ve trolleri de ona “Dede” diye hitap ediyor. Ama bu ara bu Dede’ye sahip çıkmaları gerekiyor. Bu...

         Sosyal medya sayfasında kimlik olarak “Liberal Sosyalist” yazıyor. Takipçileri, okuyucuları ve trolleri de ona “Dede” diye hitap ediyor. Ama bu ara bu Dede’ye sahip çıkmaları gerekiyor. Bu Dede’nin cinsel dürtüleri diline, kalemine vurmuş durumdadır. Bu gidişle birinin elinde kalmaması mümkün değildir. Zaptedemediği cinsel dürtülerini, sapkınlıklarını MHP düşmanlığıyla birleştirince ortaya “sapık bir provokatör” çıkmaktadır.

Bu sapık provokatörün adı Memduh Bayraktaroğlu.

         Yaklaşık bir haftadır diliyle, kalemiyle Ülkücüleri tahrik etmektedir. Bunu daha önce de yapıyordu ama şimdi “cami duvarına işeyecek” kadar pervasızlaştı. Onun elinden köşesini almayan “Korkusuz” ve bu türleri koruyan CHP olabilecek her provokasyonun baş sorumlusudur.

         Memduh Bayraktaroğlu isimli bu provokatör geçmişte Tansu Çiller’in danışmanı idi. Bir ara da Fethullah Gülen cemaatini öve öve bitiremiyordu.

         Bir ara da AK Parti’ye göz kırpan “Bugün Erdoğan’ı kişisel hınçları yüzünden eleştirenler var. İktidarın hiç mi iyi yaptığı bir şey yok? Karşılarında defalarca seçim kazanmış bir adam var. Ekonomide, sağlıktaki başarılarını söylemeden olmaz...” açıklamaları yapmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.729 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.180 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.721 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar