Sadettin Tantan'ın tantanaları

          YURT Partisi isimli hayalet partinin genel başkanı olan Sadettin Tantan son günlerde belli ki, bir sipariş aldı ve CHP-HDP-İP birlikteliğinin meyvesi olan Cumhuriyet, Halk Tv, Yeniçağ, Oda Tv, KRT, Tele1 gibi medya...

          YURT Partisi isimli hayalet partinin genel başkanı olan Sadettin Tantan son günlerde belli ki, bir sipariş aldı ve CHP-HDP-İP birlikteliğinin meyvesi olan Cumhuriyet, Halk Tv, Yeniçağ, Oda Tv, KRT, Tele1 gibi medya organlarını gezerek bol bol tantana (Gereksiz yere, boşu boşuna konuşmak) eylemini gerçekleştiriyor.

          Katıldığı ve görüş bildirdiği bu gazete ve televizyonlarda “mafya, çete, uyuşturucu, terör örgütleri konularında” bol bol ahkâm kesip hükümeti ve Cumhur ittifakını suçluyor, her konuşmasında konuyu MHP’ye getirip çeşitli ithamlarla suçluyor ama nedense uyuşturucu, terör eylemi, dağa insan kaçırma, tecavüz, öldürme, yaralama, yağmalama konusunda dünyada sicili en kabarık olan terör örgütü olan PKK ve siyasi uzantılarıyla işbirliği ve ittifak yapanlara dair hiçbir eleştiride bulunmuyor.

          Mesela geçen sene de bir röportaj vermiş… İstanbul’da CHP-HDP-İP ittifakıyla seçilmiş Ekrem İmamoğlu’nu soruyorlar “İmamoğlu çok iyi niyetli ve samimi, iyi bir ailenin ferdi ve temsilcisi. “ diye tarif ediyor. Aynı röportajda “Devlet Bahçeli ile ilgili ne düşünüyorsunuz?” diye soruyorlar, cevabı da “Az önce söyledim Amerikan milliyetçileri diye bir projenin parçası oldu. Artık onun söylemlerine bakmaya hiç gerek yok. Onun davranışlarına falan bakmaya gerek yok. O kendini iç kamuoyunda tamamen yıpratmış bir vaziyette.” şeklinde oluyor. Yemin billah bu siyasi kafa tedaviye muhtaçtır.

          ABD emperyalizmine karşı mücadele eden, milli politika direnişi gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli “Amerikan milliyetçileri diye bir projenin parçası olacak”, HD(P)KK sevgisini her boyutta gösteren, Türk devletinin PKK’ya karşı terörle mücadele kapsamında gerçekleştirdiği HDP’li belediyelere kayyum atamasını Fransa’nın Strasburg kentinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’ne katılıp “Belediye başkanlarının görevden alınarak, yerlerine kayyım atanması ve bir kısmının tutuklanması özellikle hukuk devleti ilkesini ihlal etmektedir.” şeklinde eleştiren Ekrem İmamoğlu “iyi niyetli ve samimi olacak” öyle mi?

“Tantanacı adam” sen nasıl bir karakter ve zihniyet sahibisin böyle?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar