Öcalan'ın sahte imamları ve İBB damar yolu

          Meral Akşener, İP isimli pGeçtiğimiz hafta “İBB’de renk kategorisinden terörist yakınları var mı?” başlıklı yazımda “Teröristler yaptıkları eylemler...

          Meral Akşener, İP isimli pGeçtiğimiz hafta “İBB’de renk kategorisinden terörist yakınları var mı?” başlıklı yazımda “Teröristler yaptıkları eylemler, örgüt içindeki konumlarına göre “Kırmızı, Mavi, Yeşil, Turuncu, Gri“ olarak kategorilere ayrılıyor. Mesela İBB’ye işe alınan kişiler içinde, bu kategorilerde olup dağda öldürülen teröristlerin yakınları var mıdır?” sorusunu yöneltmiştim. Bunun cevabı geçtiğimiz günlerde geldi.

          İBB Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürü Ali Öztürk’ün Özel Kalemi’nde sekreter olarak görev verilen PKK/KCK terör örgütü bağlantılı olan ve örgütle ilgili paylaşımları çıkan Sevtap Ayman’ın eşinin ablası olan Mizgin kod adlı Kadriye Sayın’ın, 29 yıl önce PKK terör örgütünün kırsal kadrosuna katıldığı, Suriye alanında terör örgütü içerisinde sözde tabur komutanı olarak faaliyet yürüten ve İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar listesinde Kırmızı Kategori’de aranan isimlerden olduğu ortaya çıktı.

          Daha araştırdıkça renkli kategorideki diğer terörist bağlantıları da muhakkak ortaya çıkacaktır. Çünkü Ekrem İmamoğlu’nda bunu sağlayacak potansiyel vardır.

          CHP ve beslemeleri için bu konular inanın sıradan konulardır. CHP’nin Sol’ucan yazarları, yorumcuları Türkiye adına çok ciddi olan bu konuları sulandırmak için elinden geleni yapmaktadır. Ama bu kadar ciddi bir mesele ne yaparlarsa yapsınlar sulanmaz, unutturulmaz ve üzeri kapatılamaz. İçişleri Bakanlığı, İBB’deki PKK kadrolaşması üzerine büyük ciddiyet ve hassasiyetle duruyor. Bu konularla ilgili en son düzenlediği basın toplantısında boncuk boncuk terleyen Ekrem İmamoğlu, bir daha bu konulara giremedi ve şimdi sosyal medya sayfasında yürüyen merdivene ters binen kedi ve atçılıkla ilgili videolar paylaşıyor.

          Terör örgütü PKK’nın, yerel seçimlerde desteklediği ve iş birliği yaptığı Ekrem İmamoğlu üzerinden İBB’de bir kadrolaşma damarı bulduğu çok net anlaşılıyor. Kandil’deki tüm teröristbaşlarının bizzat açıklama yaparak desteklediği, HDP’nin eksiksiz oy verdiği, terörist Demirtaş’ın kazanması için cezaevinde âdeta yırtındığı Ekrem İmamoğlu damar yolunu bizzat PKK’ya açan olmuştur. Bu ilişkiler ağında da bu durum gayet normaldir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.735 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.725 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 290 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar