MHP'den niye istifa etmiştin operasyon kuklası?

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (12.05.2022)''MHP'den niye istifa etmiştin operasyon kuklası?'' başlıklı yazısı.

Bu yazıyı, siyasi şovmen Ümit Özdağ’ın bir zamanlar “Türkiye’nin en büyük ve en iyi polemik yazarısın. Harika yazılar yazıyorsun. Senin Türkiye’de daha çok okunman gerekir” diyerek ‘başka bir gazeteye transfer teklifinde bulunduğu bir yazar’ olarak kaleme alıyorum.

Evet, Ümit Özdağ özellikle son 1 aydır Suriyeli ve diğer sığınmacılar üzerinden radikal söylemlerle gündemde olan biriydi. Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği ağız dalaşı ve İçişleri Bakanlığı önünde oynadığı tiyatro gündemde kalmasını yoğunlaştırdı.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli onun ciğerini, karakterini çok iyi bildiği için gündemde kalış tarzına ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu sözde protesto etmek maksadıyla İçişleri Bakanlığı önünde oynadığı tiyatroya “Hiçbir bakanlığımız gelişigüzel nümayiş yeri değildir. Hiçbir bakanlığımız siyasi rant devşirmenin alanı değildir. Devletin itibarını lekelemeye çalışanlar önce kendi itibarsızlıklarına, kendi izansızlıklarına kafa yormalıdır” diyerek tepkisini gösterdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, üstüne basa basa terörle mücadele süreci ve bu süreçteki başarıyı “Terörle mücadelede büyük başarısı olan bir bakanı ve onun şahsında hükümeti parmak sallayarak tehdit etmek utanç verici bir alçalma hâlidir.

İçişleri Bakanlığının önüne gelenler Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerdir, terörün ömrünü uzatmak için çırpınan zavallılardır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli komutanlarına, kahraman askerlerimize, İçişleri Bakanımızla Milli Savunma Bakanımıza bühtan içinde olanların, sanki komut almışçasına saldırı düzeneğine geçenlerin, bir senaryo dâhilinde yıpratmaya kalkışanların tam karşısında Milliyetçi Hareket Partisi vardır ve taviz vermesi imkânsızdır” sözleriyle Ümit Özdağ’ın kimlerin ekmeğine yağ sürdüğünü ifade etmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar