Kürtler Türk Milletinin canıdır, HD(P)KK ABD uşağıdır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kürtlerle değil, terör örgütü PKK ile mücadele ediyor. ABD emperyalist hedefleri için terör örgütü PKK’yı avcı köpeği gibi kullandığı için, örgüte Kürt maskesi takarak alçaklıklarının üzerini örtmeye çalışmaktadır.

          ABD’de seçim atmosferi başladığı günlerde Türkiye’de tekrar bir “çözüm süreci” başlatma hayali kuranlar piyasaya çıktı. Joe Biden ABD Başkanı olunca da bunların sesi doğal olarak daha çok çıkmaya başladı. Çözüm sürecini övenleri mi ararsın, çözüm sürecinin tekrar olmasının faydalı olacağını ifade edenleri mi ararsın… Hepsi teker teker bu süreçte yeniden piyasaya döküldü.

Çözüm sürecinin özeti neydi?

          Terör örgütü PKK’yı muhatap alarak onların yol haritasında taleplerini karşılamak. O sürecin en büyük yanlışı terör örgütü PKK’yı Kürtlerin temsilcisi hâline getirmek olmuştu. Kürt kökenli vatandaşlarımıza yapılabilecek en büyük zulüm buydu ve o gerçekleşmişti. Terör örgütü PKK’nın muhatap alınarak yapılan çözüm sürecinin Türkiye’ye bir tane faydasını gösterecek var mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar