Kolpaçino Ekrem'in serüvenleri

          Sosyal medyanın “Kolpaçino Ekrem” adını verdiği Ekrem İmamoğlu Türkiye turuna çıktı. Sosyal medyada “İstanbul’a da gelecek, karşılama yapılacak” diye...

          Sosyal medyanın “Kolpaçino Ekrem” adını verdiği Ekrem İmamoğlu Türkiye turuna çıktı. Sosyal medyada “İstanbul’a da gelecek, karşılama yapılacak” diye dalga geçiyorlar. Ekrem İmamoğlu Trabzon, Bayburt, Elazığ, Gümüşhane, Diyarbakır gezilerini gerçekleştirdi. Bundan sonra başka yerleri ziyaret edecek mi onu bilmiyorum. Ama o Türkiye turunda iken İstanbul halkı hâlâ bozulan, motorundan duman çıkaran, istop eden İBB’nin otobüslerini itmeye devam ediyordu.

         Düşman İstanbul halkının başına bir felaket istese sanırım Ekrem İmamoğlu gibi vizyonsuz, çapsız, hormonlu algılarla şişirilen birini bulamazdı.

         İstanbul halkı “Herşey güzel olacak” sloganına aldanarak böyle birini seçti. Seçtiğine bin pişman ama son pişmanlık neye yarar?

         İstanbul’da sel oldu Bodrum’dan tatil pozu verdi. Millet tepki gösterdi diye bizahmet geldi ve hemen geri giderek tatiline devam etti. Elazığ’da deprem oldu, oraya gidip pozunu verdikten sonra oradan ailesiyle hemen kayak tatiline gitti. Ortaya hiçbir proje koymadan gelir gelmez İBB’yi önce Almanlardan, sonra Fransızlardan aldığı kredilerle borç batağına sapladı.

         Belediye Başkanlığı yapmıyor ama onun dışında herşeye burnunu sokuyor. Siyasi konularda boyundan büyük işlere kalkışıyor. Milli ve manevi hangi konu varsa düşman safından sesleniyor. HDP’ye sahip çıkmak için Türkiye’yi Batı’ya şikâyet ediyor. Ayasofya’nın açılışına karşı olduğunu ilk Yunan medyasına yaptığı açıklamalarla gösteriyor. Terörist Demirtaş’ın avukatlığını bir saniye bile bırakmıyor. Demirtaş’ın kitabından sahneye uyarlanan tiyatroyu organize ediyor, teröristlerin kitaplarını belediye bünyesinde sattırıyor. PKK’lı Pervin Buldan ile fidan dikme pozları veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar