Kolpaçino Ekrem'in çakma Goebbels'i Murat Ongun

Kafa kafaya verip İBB’yi çiftlik gibi yöneten Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun ikilisi öyle bir patlayacak ki, siyaset dünyasında parçaları dahi bulunamayacak. Bunun nedenini bu ikili çok iyi...

Kafa kafaya verip İBB’yi çiftlik gibi yöneten Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun ikilisi öyle bir patlayacak ki, siyaset dünyasında parçaları dahi bulunamayacak. Bunun nedenini bu ikili çok iyi biliyor. Korkuları da o yüzden zaten.

Eskiden İBB’de böyle bir adet yoktu. Şimdi “sözcü” sıfatında her ihaneti, her usulsüzlüğü, her yolsuzluğu, her çapsızlığı tevil etmek için ballı üç maaş alan Murat Ongun isminde biri peydah oldu. Balon Ekrem’in Goebbels’i olma rolüne soyunuyor ama daha ziyade Gobel olarak kalıyor.

 Tarihteki gerçek Goebbels “Propaganda esnasında yalan söyleyin, inananlar olacaktır. Şayet başarısız olduysanız devam edin.” diyordu. Ekrem’in Gobel’i de onu taklit etmeye çalışıyor. Mesela “Fazilet durağı” yalanıyla bunu tatbik etmeye çalışıyordu, bu yalan mahkeme tarafından tescillenerek elinde patlamıştı.

Bu çakma Goebbels Murat Ongun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AHaber’de İBB-PKK ilişkisine dair canlı yayında açıklamalar yaparken “Yurt içinde 150’nin altında ama İBB’de “557 kaydı olan terörist var.” Takdir Milletimizin” şeklinde meselenin ciddiyetini sulandırmaya yönelik bir paylaşım yaptı. Ben de misyonları aynı olan PKK-YPG irtibat ve iltisaklı Ahmet Nesin’e bu konuda yazdığım yazının şu bölümünü Murat Ongun’un çapsızlığını ortaya koymak için paylaştım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar