Karayılan yanında kırıtana bak hele!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (03.02.2022)’’ Karayılan yanında kırıtana bak hele!‘’ başlıklı yazısı.

Sosyal medyada haberleri, olayları, gelişmeleri takip ederken önüme Halk TV’nin resmi sayfasından yaptığı “Şirin Payzın: Nedir milli ve manevi değerimiz, Alaattin Çakıcı ile fotoğraf çektirmek mi?” paylaşımı düştü.

Sonra sayfaya girdim haberin videosunu izledim. Şirin Payzın beraber program yaptıkları Emin Çapa ve Barış Terkoğlu’na soruyor bu soruyu. Onlar da bu soru karşısında gözlerini pörtleterek bakıyor ve sonra destekleyen konuşmalar yapıyorlar. Siz de girin bir izleyin… Hele o Emin Çapa’nın triplerini, mimiklerini izleyin. Ona ne zaman Cumhur ittifakı deseniz adama titreme, heyecan ve ter birden basıyor. Allah şifa versin.

Programın o bölümünü izleyince sosyal medya hesabımdan “Olur mu Şirin Payzın, asıl teröristbaşı Murat Karayılan ile fotoğraf çekilirsen demokrat, çağdaş, insancıl olursun... Bak ne güzel her ikiniz de çok mutlusunuz... Kaç gün kalmıştın Kandil’de?” yorumunu paylaştım.

Şirin Payzın’ın bu soruyu sorup kendini ve şuurunu kaybettiğini görünce aklıma Nasrettin Hoca’nın şu fıkrası geldi.

Bir gün Nasrettin Hoca pazarda dolaşırken, kalabalıkta kendini yitirmemek için belinin arkasına bir kabak bağlamış.

https://youtu.be/PEWQX9xGgTE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.729 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.180 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.721 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar