İnkâr etmeyin, HD(P)KK ortağınızdır!

          Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Netanyahu’nun katilliğiyle özdeşleştirdikten iki gün sonra onun seçimlerde %89 destek aldığı memleketi olan Rize’ye gitmesi büyük ihtimal Meral...

          Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Netanyahu’nun katilliğiyle özdeşleştirdikten iki gün sonra onun seçimlerde %89 destek aldığı memleketi olan Rize’ye gitmesi büyük ihtimal Meral Akşener’in bir provokasyon denemesiydi. Çünkü böyle bir gerginlikten sonra Meral Akşener ve avanesinin Rize gibi bir yere gitmemesi gerektiğini düşünemeyecek kadar ahmak olmadıklarını biliyoruz. Belli ki kaos ve çatışmadan beslenme anlayışını bilinçli tercih ettiler.

          Rize’de Netanyahu konusunda “İsrail uşağı Meral” şeklinde çok tepki gösterildi. Bir de İP ve Meral Akşener dendiğinde ilk akla gelen HD(P)KK konusunda da Rize halkının tepkisi vardı.

          Bir bayan Meral Akşener’e “PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?” diye gayet ölçülü ve mantıklı bir soru yöneltti. Gelen tepki üzerine “PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP’yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?” diye sorusunu tekrarladı.

          CHP-HDP ortağı Akşener’in yanıtı ise “Aaaa aaaaaa. Açıklama yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Meral Akşener’e diyorsun bunu. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” şeklinde olmuştur.

          Meral Akşener ucuz polemik yaparak PKK işbirliğinin üzerini kapatmaya çalıştı. Ama aslında ne yaparsa yapsın ihanet birlikteliğini kapatamaz. İP isimli partisini kurduğunda yine tartışılıyordu? Yine tartışılan bunların CHP ve HDP’ye yakınlığı değil miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.735 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.726 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 290 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar