Heval abla, asıl biz sana şaşırmıyoruz artık!

          Türkiye’de 50 bin kişiyi öldüren terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı ve sözde siyasileriyle içli-dışlı olanların birden Doğu Türkistan...

          Türkiye’de 50 bin kişiyi öldüren terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı ve sözde siyasileriyle içli-dışlı olanların birden Doğu Türkistan sevdasının kabarması hayra alamet değil… Ahmet Davutoğlu gibiler bir kenara (Onun dikkate alınacak hiçbir yönü yok) binlerce şehidin, mazlumun azmettirici katili PKK’lı terörist Demirtaş ile kahvaltı masasında buluşmanın hayaliyle yanıp tutuşan Meral Akşener’in hiç utanmadan, arlanmadan Doğu Türkistan üzerinden tiyatro oynaması ve siyaset yapması da ayrı bir rezilliktir.

          Doğu Türkistan her Türk’ün milli davası ve acısıdır. Orada yanan her can, bizim canımızı yakar. Ama Doğu Türkistan kimsenin siyasetinde ve etki ajanlarının misyonunda meze değildir.

          Sen, Türk ordusunun Suriye’de Türkmenlere zulüm eden terör örgütü YPG’ye yapacağı “Zeytin Dalı Operasyonu” için HD(P)KK’dan bile önce partinin sözcüsüne “Tek adam rejimini kalıcı kılmaktan başka hiçbir amaca hizmet etmeyecek ve beka sorunu yaratabilecek Afrin savaş senaryolarına tamamen karşıyız” açıklamasını yaptıracaksın, sonra kalkıp Doğu Türkistan diyeceksin? Türkmenlerin topraklarını işgal eden, Türkmenleri şehit eden terör örgütü YPG için “Terör örgütü değil, vatanını koruyan oluşum” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na tüm iradeni teslim edeceksin, sonra kalkıp Doğu Türkistan nutukları atacaksın… Meral Akşener’in karşı çıktığı Afrin operasyonunda Türk’e, Türkmen’e zulüm eden 4600 YPG’li terörist Türk ordusu tarafından öldürülmüştü. Şimdi de Türkmenleri Irak’ta ve Suriye’de hep satmış olan Serok Ahmet ile “Her konuda aynı düşünüyoruz” noktasında iken Doğu Türkistan konusunda kime oyun oynuyorsun?

          Haritada Doğu Türkistan’ı göster deseler, Kamboçya’yı gösterecek Meral Akşener bize Doğu Türkistan tiyatrosu oynuyor.

          Utanmadan ve arlanmadan “Çin Merkez Komitesi Türkiye Komiseri, namı diğer ‘Kısmen İktidar’, Sayın Cinping Perinçek, ‘Müslümanım’ diye diye gezen Sayın Erdoğan’ı da, ‘Türk Milliyetçisiyim’ diye gezen Sayın Bahçeli’yi de, nasıl olduysa esir almış” cümlelerini kurmuş… Oysa 16 Nisan 2017 referandumunda Doğu Perinçek ile aynı cephede “Hayır” için savaşan Meral Akşener’di. O dönem “Asena” isimli kitaplar çıkararak Meral Akşener’i öven Doğu Perinçek’in gazetesinin yazarıydı. “Meral Akşener ve arkadaşları bize yani Vatan Partisine katılmalı.” diyen emekli hukukçu Turgut Okyay idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar