HDP'siz nefes alamazlar, ondan susuyorlar!

          Türkiye’deki safı, dünya görüşü, ideolojisi, partisi ne olursa olsun herkes biliyor ki HDP olmadan CHP ve kuyruklarının bir siyasi projede hedefe yürümesi mümkün değildir. O yüzden...

          Türkiye’deki safı, dünya görüşü, ideolojisi, partisi ne olursa olsun herkes biliyor ki HDP olmadan CHP ve kuyruklarının bir siyasi projede hedefe yürümesi mümkün değildir. O yüzden de HDP çok açıktan terör örgütü PKK’ya destek verse de HDP’nin bizzat kendisi PKK’nın siyasi hücresi olsa da CHP başta olmak üzere hiçbir ittifak mensubu HDP’ye mesafe koyamıyor ve onların açıktan PKK’ya yardım ve yataklığını eleştiremiyor. Eskiden bu ihanetlerine başka kılıf bulamıyorlardı şimdi ülkede ekonomik meselelerin artış görmesiyle birlikte halkın göz perdesini “Millet aç aç” repliğiyle örtmeye çalışıyorlar. Sanki milletimizin ekonomik sıkıntıda olması bunlara HD(P)KK ile işbirliği ve ittifak kredisi veriyor.

          Milletimizin ekonomik sıkıntıları başka bir tartışma, HD(P)KK ile işbirliği içinde olmak ayrı bir tartışma. Kaldı ki terör örgütü PKK ve uzantılarıyla Türkiye içinde, Irak ve Suriye’de yaptığımız terörle mücadele bizzat devletin bütçesinden, yani halkımızın vergileriyle karşılanmaktadır. Terörle mücadelede harcadığımız parayla yeni bir Türkiye daha kurulurdu. Demek ki Türk milletine maddi ve manevi zarar veren terör örgütleriyle iş tutarak milletimize darbe vuran da sizlersiniz.

          HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar CHP Genel Merkezi’nde “PKK ve Öcalan konusunda CHP ile aramızda hiçbir sorun bulunmuyor” dedi. Buna ne CHP’li bir yönetici ne de ittifakın diğer zehirli kuyrukları tepki gösterebildi.

          Tepki göstermeyi bırakın CHP’yi, İP’i, Deva’yı, Gelecek’i, Saadet’i HDP’den ayırabilen bir özellik kaldı mı?

          HDP’linin istediğini bunlar da istiyor. Şerefi, haysiyeti, namusu olan bir adam terörist Demirtaş’ın PKK’lılığı, terör azmettiriciliği bu derecede ortada iken onun için ”Serbest bırakılsın” çağrısı yapabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar