HDP hem terör yuvası, hem de etnik fitne ateşidir!

          İzmir'de HDP binasına kanlı bir saldırı gerçekleştirilmesi sonrası, bir etnik fitne provokasyonu denendi ama bu oyun çok şükür yine tutmadı. İzmir’de HDP İl...

          İzmir'de HDP binasına kanlı bir saldırı gerçekleştirilmesi sonrası, bir etnik fitne provokasyonu denendi ama bu oyun çok şükür yine tutmadı. İzmir’de HDP İl Örgütüne yönelik provokasyon kokulu saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’ın, annesinin, babasının ve üç kardeşinin PKK bağlantılarına baktığımızda bile HDP’nin Türk milletinin birliği, beraberliğini ve kardeşliğini bozacak terör bağlantılı bir fitne olduğunu hemen anlayabiliyoruz.

          Deniz Poyraz saldırıda hayatını kaybediyor, baba HDP İzmir İl Örgütü önüne geliyor ve başlıyor “Serok Apo sağolsun, Başkan Apo sağolsun” diye slogan atmaya… Bu ailenin üç tane çocuğunun da PKK’lı olmaktan cezaevinde bulunduğunu göz önüne alırsak, HDP’nin terör yuvası olduğu gerçeği bir kez daha çok net gözüküyor.

          Deniz Poyraz’ın babası HDP İzmir İl Örgütü önünde PKK propagandası yapmakla yetinmiyor, PKK’nın Mezopotamya isimli haber ajansına da “Deniz benim Denizim değil Kürdistan’ın Denizidir. Biz dağlarda direnen aslanlara borçluyuz. Şu anda düşmanın tank ve toplarının önünde direniyorlar. Biz ne kadar bedelde versek halen onlara borçluyuz” şeklinde açıklama yapıyor.

          Kandil’deki teröristlerin yapabileceği bu bölücü açıklamayı kızı öldürülmüş bir baba, İzmir gibi bir ilde yapabiliyor. Baba ve anne evlat kaybetme derdinde değil, onların tek amacı “Evlatlarımız PKK’ya feda olsun” şeklindedir.

          HDP görüldüğü gibi terör örgütü PKK’ya siyaset alanında taşeronluk yapmaktadır. HDP aileleri ve gençleri bölücü örgüte hizmet için tuzağa düşürmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar