Hafıza bak hafıza

          CHP'li eski Milletvekili Ensar Öğüt, CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmak için her tuşa bastığını görünce, o da...

          CHP'li eski Milletvekili Ensar Öğüt, CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmak için her tuşa bastığını görünce, o da bu duruma katkı sağlayabilmek için daha büyük bir tuşa basarak "İbadetini yapar. Ben hacca gittiğimde yanına gittiğimde inanın samimi söylüyorum Kur’an-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor. Bu kadar mütevazı bir insan namazını da kılıyor, ibadetini yapıyor"  açıklamasını yaptı.

          Bu tür hikâyeler Kemal Kılıçdaroğlu’nu yüceltmiyor aksine oldukça derin çukurlara düşürüyor. İnandırıcılığı, gerçekliği olmayan bu hikâyelerle Kemal Kılıçdaroğlu’nu dalga konusu yapıyorlar.

          Kemal Kılıçdaroğlu’nun hangi eylemi–söylemi bir Müslüman Türk’e yakışıyor ki, son günlerde onun Türkmen ve hafız olduğuna dair hayat hikâyeleri çoğaltılmıştır?

          Ensar Öğüt “Kur’an-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor” diyerek Kılıçdaroğlu’na iyilik mi yaptığını sanıyor?

Ensar Öğüt’ün hikâyelerinden sonra sosyal medya âdeta Kılıçdaroğlu mizahıyla doldu.

          “Kur’an-ı Kerim'i ezbere biliyor” diye muhafazakârlara parlak çekmeye çalışan Ensar Öğüt, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2012 yılında Kunut dualarını ayet sanan konuşmasını millete tekrar hatırlatarak hem kendini hem de Kılıçdaroğlu’nu tekrar rezil etmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.731 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar