Fosforlu cevriye hikâyesi ve heval Meral'in hezeyanları!

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren, bırak kardeşim tahsili; git önce edep, hayâ öğren. M. Akif Ersoy           Bir davası, bir ideolojisi olmadan şu an parti genel başkanları içinde en çok...

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren, bırak kardeşim tahsili; git önce edep, hayâ öğren.

M. Akif Ersoy

          Bir davası, bir ideolojisi olmadan şu an parti genel başkanları içinde en çok siyasi gezgin olan, geze geze en son kapağı da CHP-HDP yanına yancı olarak atan Heval Meral, Biji Akşener’in izlediğim en iğrenç grup toplantılarından birine geçtiğimiz günlerde şahit oldum. Her grup toplantısını yalanla, hamasetle, iftirayla, inkârla iğrençleştiriyordu. Bu son grup toplantısında da iğrençliği pik yaptı. Çünkü buna mecburdu. HDP’li siyasi lağım çukuruna öyle düştü ki debelendikçe batıyor. HD(P)KK ve terörist Demirtaş sevdalısı Ekrem İmamoğlu’nun PKK’lı Pervin Buldan paylaşımı partisini öyle bir karıştırdı ki her kafadan ayrı ses çıkmaya başladı.

          Ekrem İmamoğlu’nun PKK’lı Pervin Buldan paylaşımı sonrası, Heval Meral’in Kolpaçino’daki Sabri Abi’nin “Ben bu dünyadan değilim evladım” repliğini sergiler gibi “Sayın İmamoğlu’nun attığı tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum” şeklinde yaptığı açıklama, partiyi “ne şiş yansın ne kebap” atmosferinde yönetmeye çalıştığını gösterdi.

          Sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye çemkirdiği gibi Ekrem İmamoğlu’na “Sen beni nasıl PKK’lı Pervin Buldan ile yan yana getirirsin?” diyemedi. Zaten bir rahatsızlığı yok da en azından parti içinde sözüm ona tepki gösterenlere en azından hamamın namusunu kurtarmış gözükürdü. Ne Ekrem İmamoğlu’nu ne de Pervin Buldan’ı incitmedi. Hatta “Ben değil, parti içindeki arkadaşlar tepki gösteriyor” duruşunu sergiledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar