FETÖ'nün figüranlar kahvehanesi işbaşında

          FETÖ’nün adı “Cemaat” olduğu günlerde düğün evinde oynayan, taziye evinde ağlayan misali bir ekibi vardı. Neydi o ekip? FETÖ, AKP ile arasının iyi olduğu günlerde MHP...

          FETÖ’nün adı “Cemaat” olduğu günlerde düğün evinde oynayan, taziye evinde ağlayan misali bir ekibi vardı. Neydi o ekip? FETÖ, AKP ile arasının iyi olduğu günlerde MHP tabanını gerek referandumlarda, gerek seçimlerde etkilemek adına “Bağımsız Ülkücüler” adını verdiği bir ekip kurmuştu. Eskiden MHP’de ve Ülkü Ocaklarında görev almış kişileri, para, makam ve çeşitli menfaatler karşılığında devşirerek kendi menfaatleri doğrultusunda kullanıyordu.

“Ülkücüler referandumda “Evet” diyecek “diye sürekli açıklama yapıyorlardı.

          “Ülkücüler seçimlerde AKP’ye oy verecek” diye sürekli açıklama yapıyorlardı. “Ülkücüler çözüm sürecine destek veriyor” diye sürekli açıklama yapıyorlardı.

          17/25 Aralık operasyonuyla birlikte AKP-FETÖ kanlı bıçaklı oldu. FETÖ, dümeni CHP’ye kırdı. 17/25 Aralık operasyonundan 3 hafta önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ imamlarıyla Amerika’da kahvaltılı toplantı yapması da bu dümen kırmada liman hazırlığı idi. O günden beri FETÖ’nün bu tür çalışma sistemi CHP için uygulanmaktadır.

          Mesela, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye mektup yazarak MHP’nin, Ülkücülerin AKP hükümetini desteklemesini isteyen, referandumda Evet verilmesini isteyen Mansur Yavaş, 17/25 Aralık’ın tam ortası 23 Aralık 2013 günü niye CHP’ye katılmıştı? Üzerinde çok düşünülmesi gereken bir konu değil mi? Emir ve talimat kimlerden gelmişti?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.732 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar