Devrimci Nine'nin ihanet kutusu doldu

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (14.02.2022)’’ Devrimci Nine'nin ihanet kutusu doldu ‘’ başlıklı yazısı.

Ayşenur Arslan…

Halk TV’nin Devrimci Ninesi…

          Ne zaman “Halk TV’de skandal“ başlıklı bir haber görsem, muhakkak içeriğinden bu Devrimci Nine çıkıyor. Halk TV’nin her ekibi, kadrosu skandal üretmekte kabiliyetli ama bu “Devrimci Nine” nedense bir türlü dur durak bilmiyor.

          Terörist Demirtaş’ın anısına kitap yazan, 37 kişiyi öldüren canlı bomba terörist Seher Çağla Demir için “kızcağız” diye şefkat gösteren, haber kanallarında gördüğü terör örgütlerine operasyon haberleri için “Bir televizyoncu olarak bir gazeteci olarak her gün televizyonda bunları son dakika son dakika görünce utanıyorum. Doğru değil bunlar ya!” diyen, “AKP ile silahlı, silahsız mücadele etmek, bedelini ödemek lazım…” şeklinde çılgın ve kanlı çağrıda bulunan, Azerbaycan’a Türk askeri göndermek için çıkarılan tezkereyi “Ne yapacak Mehmetçik Azerbaycan’da? Şov için, muhalefeti susturmak için gönderiliyor” şeklinde yorumlayan, terörist Demirtaş’a sürekli özgürlük isteyen, teröre yardım ve yataklık eden HDP’li belediyelere kayyum atanmasına şiddetle karşı çıkan, “Zenginin yatırım aracı nedir dolar, borsa, altın, konut. Fakirlerinki de şudur; ahiret, cennet sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar” sözleriyle Müslümanların inancıyla dalga geçen, “Televizyon programı yapanlar ‘Hayırlı cumalar’ diye başlıyorlar mesela cuma günleri programa. Cumanın kutsal bir gün olduğunu zannederek. Cuma günü kutsal bir gün falan değil” şeklinde “Hayırlı Cumalar” mesajlarından rahatsızlığını ifade eden Ayşenur Arslan’ın skandallarından bazıları bunlardır.

          Her milli konuda düşman safından seslenen, HD(P)KK seviciliği en büyük özelliği olan, Müslümanların inançlarıyla her fırsatta dalga geçen Ayşenur Arslan’ın son skandalı biliyorsunuz Kıbrıs Türklerinin vatanını, canını, malını korumak için “Kuva-yı Milliye” ruhuyla kurulan Türk Mukavemet Teşkilatı’na (TMT) yönelik “suikastlarla bilinen illegal, yarı resmi bir oluşum” iftirasında bulunması oldu. Bugün Kıbrıs Türklerinin iradesi, toprağı, vatanı Yunan’a ve emperyalist güçlerin eline geçmediyse bunda Türk Mukavemet Teşkilatı’nın mücadelesi ve hakkı çoktur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar