Çırpınan Karadeniz, çırpılan muhalefet

           Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan “Çırpınırdı Karadeniz” şarkısının “Senden Vazgeçmeyiz” isimli uyarlaması Cumhur ittifakı safında...

           Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan “Çırpınırdı Karadeniz” şarkısının “Senden Vazgeçmeyiz” isimli uyarlaması Cumhur ittifakı safında beğeni toplarken, İP ve etrafındaki kuyrukları sanki milli bir eser konusunda çok hassasmış gibi “Nasıl olur da Çırpınırdı Karadeniz isimli marşı siyasi uyarlamalar için kullanırsınız?” diye tepki gösteriyorlar. Bir de MHP’lileri, Ülkücüleri “Çırpınırdı Karadeniz marşını nasıl kullandırırsınız?” diye tahrik ediyorlar.

           İkiyüzlü ve sinsi davranışlarına bizzat şahit olduğum (MHP’ye bulaştığında uzunca yazacağım) İP’in sözcüsü Kürşad Zorlu erinmemiş bir de bu konu hakkında basın açıklaması yapmış.

           “Milli değerler siyasete alet ediliyormuş…” “Çırpınızdı Karadeniz seçim kaygısına alet ediliyormuş…”

           “Türk dünyasında ortaklaştırıcı dizeler haline gelen Çırpınırdı Karadeniz’in bu şekilde uyarlanması bu ortaklaştırıcı hale darbe vururmuş…”

           Bu sözleri HDP ile kapalı kapılar ardında Anayasa taslakları hazırlayan, yerel seçimlerde HDP ile ittifak yapan bir partinin sözcüsü kuruyor İYİ mi? Güler misin, ağlar mısın?

Sadece bu kadar da değil tabi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar