CHP'nin misyonu milli politika düşmanlığıdır!

Mesela Türk devleti Suriye’de terör örgütlerine karşı operasyon yapıyor önce çıkıp “Askerin İdlib operasyonuna destek veriyoruz” diyor.

          Çizgi film kıvamındaki devrimci Kemal Kılıçdaroğlu konuştukça batıyor, debelendikçe rezil oluyor. Böyle bir siyaset tarzını kendine yol haritası yaptı ve bu çizgisini yıllardır asla terk etmiyor. Atatürk’ün kurduğu CHP’nin başında genel başkanlık yaptığının ya farkında değil ya da bile bile Atatürk’ün aziz hatırasına hakaret etmek, onun mirasını yok etmek için CHP’nin başına geldiği günden beri büyük mücadele veriyor. Türkiye’nin hangi milli politikası varsa karşı çıkan, onu sulandıran, toplum nezdinde şüphe uyandırmaya çalışan ve Türkiye’nin karşısında olan bir siyaset tarzını uygulamaktadır.

          Mesela Türk devleti Akdeniz’de milli politika belirliyor ve milli menfaatlerimize göre adım atıyor. Kemal Kılıçdaroğlu önce çıkıyor “Doğu Akdeniz’de zengin petrol var. Doğal gaz yatakları var. Amerika orada, Yunanistan orada, Kıbrıs Rum Yönetimi orada, Mısır orada, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye. Niye yok? Akdeniz’in yer altı zenginliklerinden yararlanmak için ‘Armut piş, ağzıma düş’ politikasının bir işe yaramayacağı ortada” diyor daha sonra “Libya’da ne işimiz var?” açıklamasını yapıyor.

   

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar