CHP ve İP PKK'nın siyasal yancısıdır!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (25.04.2022)''CHP ve İP PKK'nın siyasal yancısıdır!’’ başlıklı yazısı.

CHP ve HDP’nin siyasi proje yancısı Meral Akşener televizyonlardan, sosyal medyadan yalan, iftira ve inkâr siyasetini sürdürdüğü yetmiyor gibi bir de çeşitli illeri gezerek bu özelliğini bizzat vatandaşın içinde devam ettiriyor. İkiyüzlülük ve inkâr politikasını da en çok HD(P)KK ilişkisi noktasında sergilemektedir. Kendi partisinin milletvekilleri Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Tamer Akkal, Tuba Vural Çokal, İsmail Ok başta olmak üzere birçok kurucu üyesi, il başkanı, ilçe başkanı Meral Akşener’in “HDP ve terörist Demirtaş sevdasını” gerekçe göstererek partiden istifa ettiği halde, o hala HDP ilişkisini inkâr ederek yoluna devam ediyor.

Kırşehir’in Akpınar ilçesini gezip esnafla sohbet eden Meral Akşener’e, emekli şoför olan Mehmet İnce “HDP ile iş birliği yapmayın, HDP ile gidersen biz yokuz” diye tepki gösterince diyor ki ona: “Herkesin içinde söylüyorum. Yahu bizim HDP ile iş birliğimiz yok, bir alakamız yok be kardeşim.”

“İşbirliğimiz, alakamız yok” dediğinde her şeyin tamam olduğunu sanıyor herhalde.

16 Nisan 2017’de gerçekleşen referandumda HDP ile birlikte “HAYIR” safında mücadele eden Meral Akşener ve ekibiydi.

Afrin’e gerçekleşen Zeytin Dalı Operasyonuna “Tek adam rejimini kalıcı kılmaktan başka hiçbir amaca hizmet etmeyecek ve beka sorunu yaratabilecek Afrin savaş senaryolarına tamamen karşıyız” diyerek HDP ile birlikte Afrin ittifakı yapan Meral Akşener’in partisiydi.

2019 yerel seçimlerinde İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, Adana, Hatay, İzmir gibi yerlerde HDP ile birlikte CHP’nin adaylarını destekleyen Meral Akşener’in partisiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar