CHP artık CHP'lileri çıldırtıyor

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (08.12.2022)''CHP artık CHP'lileri çıldırtıyor'' başlıklı yazısı.

CHP'nin 3 Aralık toplantısını başka partilerin eleştirmesini bir kenara bırakın, CHP’lilerin kendisi için bile hayal kırıklığından başka bir manzara yaratmadı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, CHP’nin düzenlediği İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyuduğu görüntüyü paylaşarak “Heyecan verici bir toplantı oldu…” diye yazdığı için CHP’liler tarafından en ağır küfür, hakaret ve tehditlerle linç ediliyor kaç gündür. Yılmaz Özdil geçtiğimiz gün bu küfür, hakaret ve tehditlerin örnek cümlelerini uzun bir yazıyla köşesine taşıdı.

Halk TV'nin Genel Müdürlüğü’nü de yapmış olan CHP’li gazeteci Şaban Sevinç, "Vizyonsuzluk nedir: Amerika'dan birkaç yazar, ekonomi ve bilim insanını telekonferans ile konuşturup İstanbul'da salona doldurduğun CHP'lilere dinletmek" paylaşımı yapmıştı. CHP’lilerin korkusundan bu paylaşımı silmek durumunda kaldı.

CHP destekçisi Soner Yalçın da “Hâlâ mı; moda popülist söylemler? Hâlâ mı; ezberci klişeler?” diye sorarak “3 Aralık Manifestosu, hem köleliğe karşı çıkıp, hem de köle ticareti yapan Voltaire'e benziyor!” yorumunda bulundu.

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ise CHP’nin çok tartışılan toplantısı için “Uzaylıları dinler gibi dinledim. Türkiye küresel ekonomik kriz ile başa çıkarken bir Amerikalının çıkıp akademik üslupla küresel ısınma teorisi anlatması biraz komik geldi. Üstelik bu şahıs Almanya’nın enerji krizi yaşamasının sorumlularından da biri. Somut ve güven verecek bir mesaj yoktu. İki yıldır partide kurultay yapmayan Kılıçdaroğlu’nun “Tek Adam Rejimi’ne karşıyız” demesi de bir başka fıkraydı” değerlendirmesinde bulundu. CHP’nin hâli CHP’nin içinde kaos anlayacağınız… CHP’liler CHP’den umudunu kesmiş durumdadır.

Kemal Kılıçdaroğlu "Türkiye'nin ekonomide ve endüstriyel dönüşümde Şampiyonlar Ligi kadrosu hazır" diyerek bir nevi adaylığını duyursa da daha 6’lı masadan onay alıp doğrulayamıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar