Çakma Türkmen Serok Ahmet'in bölücü hezeyanları

          Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığından bunu paket edince Foreign Policy dergisi “Amerika, Ankara’daki adamını kaybetti” sözleriyle durumu...

          Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığından bunu paket edince Foreign Policy dergisi “Amerika, Ankara’daki adamını kaybetti” sözleriyle durumu yorumlamıştı. Ahmet Davutoğlu her açıklamasında, yorumunda, eyleminde ABD’nin adamı olduğunu göstermiştir.

          Son olarak Barzani’ye, bölücülere ve siyasal Kürtçülere yakın olan Rudaw isimli haber sitesine yaptığı açıklamalarla hem ABD’nin adamı olduğunu hem de onlar için tam kullanışlı bir Serok Ahmet olduğunu göstermiştir.

        Serok Ahmet’in Rudaw’a yaptığı açıklamalar tam bir ABD güdümündeki terör örgütü yöneticisinin açıklamaları gibi olmuştur.

“Diyarbakır’a Amed denilebilir.”

“Sonuna kadar ben çözüm sürecinin yaşaması için çaba sarf ettim.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar