Ajansın atıl kurtları her şeye atlıyor

          Türkiye’de artık siyaseti ve gündemi takip eden herkes biliyor ki CHP ve ittifak kuyruklarını adı konulmamış, hayalet bir “AJANS” yönetmektedir. Bunu en açık ifade eden Mansur Yavaş...

          Türkiye’de artık siyaseti ve gündemi takip eden herkes biliyor ki CHP ve ittifak kuyruklarını adı konulmamış, hayalet bir “AJANS” yönetmektedir. Bunu en açık ifade eden Mansur Yavaş olmuştu. Mansur Yavaş’a “HDP’yi de ziyaret edecek misiniz?” sorusu yönelttiğinde “Onu bilemiyorum, ajans karar verecek.” cevabını vermişti.

          Mesela geçmişte CHP, HDP, İP, Saadet aynı anda “TAMAM” temalı sosyal medya paylaşımları yapmış, sonra da “Muhalefet Tamam’da birleşti” şeklinde olayın adını koydular.

          Daha sonra başka bir zaman Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Pervin Buldan aynı anda birbirlerinden alıntı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a film önerisinde birleştiler.

          İP Genel Başkanı Meral Akşener “Dark’ın son sezonunu bitirmeden Netflix’i kapatırsan vallahi gücenirim” diye tweet attı. Kemal Kılıçdaroğlu “Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir” ifadesini kullandı, Pervin Buldan da K “Biz de La Casa De Papel’in son sezonunu bekliyorduk” twitini attı. Yine bir başka gün Meral Akşener ve PKK’lı Pervin Buldan “İstanbul Sözleşmesi’ni Uygula” maskesiyle kürsüye çıktılar.

Uyum içinde uyum…

          Ajans kafası ve yönlendirmesiyle çalıştıklarına dair örnek olsun diye geçmişten bu örnekleri verdim. Bunun gibi birçok benzeri örnek vardır. Düğmeye basar basmaz aynı anda harekete geçiyorlar. Ajans yat diyor yatıyorlar, kalk diyor kalkıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar