Ajans çalıyor, CHP, HDP, İP ve kuyrukları oynuyor!

          Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı adayını açıklayalı bir sene oldu. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi sözünün eridir. 2023’te...

          Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı adayını açıklayalı bir sene oldu. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi sözünün eridir. 2023’te Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedikten sonra Cumhur İttifakı üzerinden yapılan tartışmalar, üretilen fitneler son buldu. Asıl eğlence “zillet” diye anılan ittifak bünyesinde yaşanıyor.

          Aylardır erken seçim isteyen muhalefet kendine aday bile bulamadı. CHP’nin başını çektiği ittifakta resmen siyasi eğlence yaşanıyor. “Hadi yarın seçim yapıyoruz” desen ortada adayları yok ama anket şirketlerine yağdırdıkları parayla Cumhur İttifakı’nı bir kalemde eritiyorlar, kendilerini de göklere çıkarıyorlar.

          Aslında nasıl bir siyasi sahtekârlık içinde olduklarını CHP’nin siyaset tarzına bakarak anlayabilirsiniz. CHP aylardır hem kendi seçmeniyle, hem de kamuoyuyla dalga geçiyor.

Geçtiğimiz hafta yine dalga geçmek için rol dağılımı yaptılar.

          CHP’nin en etkili isimlerinden olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Çankaya ilçe örgütünün binasının açılışında “Sayın Genel Başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgi ve saygılarını iletiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” açıklamasını yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar