Loca ihaneti

Canım memleketimin bereketli topraklarında her gün ayrı bir ihanet ile karşılaşıyoruz. Alın size belgeleriyle yakınlaşma adıyla yeni ihanet. Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası ile pkk iş...

Canım memleketimin bereketli topraklarında her gün ayrı bir ihanet ile karşılaşıyoruz. Alın size belgeleriyle yakınlaşma adıyla yeni ihanet. Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası ile pkk iş birlikçisi, Türkiye düşmanı Ermenistan'ın Mason locaları ile yakınlaşması.

Türkiye Büyük Locası ile Ermenistan Büyük Locası yakınlaşması Gürcistan'da kurulan Gürcistan Birleşik Büyük Locası ile gün yüzüne çıktı. Temelleri  Işık Ünv. eski Rektörü Remzi Sanver'in önderliğinde Gürcistan'ın Batum şehrinde kurulan Türkiye'de faal Büyük Locaya bağlı (!) bir loca. Gürcistan'da daha önce Ermeni, Rus ve Ukrayna localarının kurulmasından dolayı akamete uğramış. Türkiye Büyük Locası baktı ki tek başına bu işi beceremiyor, Rusya masonlarının lideri Andrey Bogdanov (daha önce Rusya devlet başkanlığına aday olup kaybetmiş) ile Remzi Sanver hummalı bir çalışmaya girmiş ve Ermenistan Büyük Locası ile de iş birliği içine girerek yapılan törende imzayı Türkiye Büyük Locası'nı temsilen Selim Örs atmış. İmza atan şahıs Ermenistan ile sınırlarımızın kapalı olduğunu, Ermenistan'ın pkk terör örgütüne her şekilde yardım ve yataklık yaptığını, bakanımız Sayın Çavuşoğlu'nun bile pkk terör örgütü içinde Ermeni militanlarının olduğu ifadelerini görmezden gelerek, Ermenistan'nın bir unsuru ile iş birliği imzası atması hususuna açıklık getirmesi yararlı olacaktır.

***

Görünüşte her fırsatta vatanseverlikten dem vuran Büyük Loca başkanı Alarko şirketinin eski  üst düzey yöneticilerinden Bülent Akkan'a soruyoruz:

*Öğrendiğimiz kadarıyla Loca olarak hiçbir ilişki olmamasına rağmen, Türkiye Dış İşleri politikasının tamamen zıddı bir davranış biçimi ile sözde Ermeni soykırımını anmayı ihmal etmeyerek siyasetin göbeğinde yer alan Ermeni Locasıyla ve her fırsatta Türkiye'nin uzattığı eli, elinin tersi ile iten terör örgütü iş birlikçisi Ermenistan ile ''normalleşme'' hâlâ sağlanamamışken, nasıl iş birliği yapabiliyorsun?

*İnternet sitenizde bizzat ''Türkiye Cumhuriyeti Devletinin onurlu ve yurtsever vatandaşları olan bizler, gerek mesleki çalışma alanlarımızda gerekse bu çatı altında yaptığımız çalışmalarla örnek bireyler, vatandaşlar ve insanlar olmak yolundaki gayretlerimizi sürdürüyoruz.'' diyorsunuz. Ama bu son olayda durum öyle gözükmüyor... Ey Bülent Akkan, Remzi Sanver ve Selim Örs bu mu sizin vatanseverlik ve millî duruştan anladığınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 518 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar