Her Şey Çok Güzel Olacak!..

Türkiye'de hakkını vererek gazetecilik yapacaksanız bedelini ödemeye de hazır olacaksınız. Daha önce yazdığım gibi bedel ödemek için çantamız hazırdı. Yine hazır olacak!

Bir yazıyorsak bin yazacağız. Ve asla geri adım atmayacağız. Sopaydı, bıçaktı, kurşundu, hapisti, hepsi vız gelir tırıs gider!..

Uzun ve uykusuz bir gecenin ardından güzel şeyler yazmak isterdim. İçeri, içeride kaldı. Asla yorum yapmayacağım. Şimdilik sıramızı savdık. İçeridekileri Allah kurtarsın. "Denetimli Serbestlik" hakkımız varmış. Gidip imza atacağız. Zaten yurt dışıyla alakamız yok memleketimizin güzel manzaralarını seyretmeye devam edeceğiz.

En azından umudumuz var "Her şey çok güzel olacak!" diyor ve gönülden inanıyoruz.

Normal Türkiye'de medya "dördüncü kuvvet" idi. Olağanüstü, karanlık günler yaşadık. Medyanın gücü tartışıldı. Önemli bölümü yandaş oldu. Olmayanlara baskı arttı. Fakat sökmüyor... Vatandaşla inatlaşılmaz. Baskı ve haksızlık ters tepiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar