Reklamı yapılan ürünü almayın

Onların ürünlerini reklamlarına aldanarak satın alıp, onlara para kazandıran, onları zenginleştiren, onları güçlendiren ve bugünkü gibi pervasızlaştıran bizim aldanmalarımız.Gazze’de...

Onların ürünlerini reklamlarına aldanarak satın alıp, onlara para kazandıran, onları zenginleştiren, onları güçlendiren ve bugünkü gibi pervasızlaştıran bizim aldanmalarımız.

Gazze’de “Çocukları öldür para bizden” diyen küresel şirketler Filistin’i işgal etmeden çok önce zihinlerimizi işgal ettiler.

Neyle yaptılar?

Reklamlarla.

Bugün bu şirketlerin israil ve abdnin yaptığı toplu katliama, soykırıma açıktan destek verirken korkmamalarının sebebi daha önce reklamlarla yaptıkları bu zihinsel işgal.

“Sabiha Gökçen havalimanı yurtdışı bölümünde beklerken boykot yüzünden 4 liraya kadar düşen bir şişe küçük boy suyu almadık yanında aynı boydaki 130 liralık yerli marka suyu aldık” diye mesaj atan genç kıza, “Eğer siz boykotu delmemek için 4 liralık su yerine 130 liraya satılan suyu tercih ediyorsanız, bundan İsrail korksun” dedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boykotta kafalar neden karışık 08 Mayıs 2024 | 28 Okunma Macun tüpten çıktı 05 Mayıs 2024 | 107 Okunma Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu 01 Mayıs 2024 | 49 Okunma Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi 28 Nisan 2024 | 59 Okunma Direniş meşrudur, tükür kardeşim 24 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar