Macun tüpten çıktı

Gazze’deki soykırımdan en çok rahatsız olanlar arasında Yahudi Akademisyenler çoğunlukta.Bir tanesi Sydney Üniversitesi’nden Filistin’e destek çağrısında bulunurken şunları söylüyor;...

Gazze’deki soykırımdan en çok rahatsız olanlar arasında Yahudi Akademisyenler çoğunlukta.

Bir tanesi Sydney Üniversitesi’nden Filistin’e destek çağrısında bulunurken şunları söylüyor; “İsrail’in işlediği suçlara karşı durmak ve dayanışma içinde olmamız çok önemli. Siyonistlere ve İsrail’i destekleyenlere karşı ancak bu şekilde güçlü durabiliriz.”

Ünlü Yahudi akademisyen Norman Finkelstein de JOEPolitics’e verdiği röportajda Netanyahu’nun, sanılanın aksine İsrail halkı tarafından çok da nefret edilmediğinden bahsederken şu ifadeyi kullandı; “İsrail’in halkı da devleti de kafayı yemiş!” diyor.

İsrailli yerleşimcilerin terk edilen evleri kapışmalarından sonra Filistinli çobanların koyunlarına el koymaları akademisyenin haklı olduğunu gösteriyor.

***

Gazze’yi öldürmeye çalışırken Dünya’yı dirilttiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mermer atıklarının muhteşem geri dönüşümü 15 Mayıs 2024 | 224 Okunma Küresel şirketler anneyi sevmez 12 Mayıs 2024 | 56 Okunma Boykotta kafalar neden karışık 08 Mayıs 2024 | 270 Okunma Macun tüpten çıktı 05 Mayıs 2024 | 110 Okunma Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu 01 Mayıs 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar