Zombilerin düğmesine kim bastı?

Kendi insanını, meclisini, polisini, çoluk çocuk sivilleri uçaklarla, tanklarla bombalamak normal bir insanın işi olamaz.  4 Mart 2014’te bu köşede yazdığım yazıda (Devleti çalmaya çalışan...

Kendi insanını, meclisini, polisini, çoluk çocuk sivilleri uçaklarla, tanklarla bombalamak normal bir insanın işi olamaz. 

4 Mart 2014’te bu köşede yazdığım yazıda (Devleti çalmaya çalışan zombiler) FETÖ’cüleri ZOMBİ olarak tanımlamış, normal gibi görünen bu insanlar nasıl zombiye dönüşüyor diye sormuştum: “İman ve akıl sahibi insanları bir tür robota veya zombiye dönüştürmek, onlara her türlü kirli işi yaptırabilmek ancak habis bir beynin ürünü olabilir. Bu şartlanmışlık farklı örgütlerde farklı ideolojik kandırmacalarla izah edilebilir. Ama paralel örgüt de bunun dini duygularla yapıldığı çok açık... Sıradan insanı bile profesyonel tetikçiye çeviren bir efsunlanma hali bu...”

2 Nisan 2014’te Yenişafak’taki “Yüzsüzler” başlıklı yazımda paralel yapının insani hiçbir erdemi, özelliği, hassasiyeti olmayan bir makinaya benzediğini vurgulamıştım: “Onun için her yol mubah... Ne vicdanı var, ne ahlakı var, ne herhangi bir kutsalı var. Bu makinenin dişlisi olan insanların bireysel özellikleri hiçbir anlam taşımıyor. Kendileri için haram gördüklerini bu makine için helal görüyorlar.”

30 yıl takiye yapan, neredeyse kendinden bile gerçeği gizleyen bu insanlar günün birinde verilecek talimatı bekliyorlar ve o talimat gelince bir ölüm makinesine dönüşüyorlar. Yaptıkları şeyin dini, ahlaki, insani karşılığını asla umursamıyorlar. 

Bu gözüdönmüşlüğün sonuçlarını 15 Temmuz gecesi hep birlikte yaşadık.

Bu hainlere talimatı veren çetebaşı Gülen ise hala pişkin bir şekilde yalan söylüyor, ölüme gönderdiği adamların arkasında durma cesaretini bile gösteremiyor. Bu nasıl bir kandırmacadır, nasıl bir yalan dünyadır?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar