Sıcak temas ve güler yüzler…

ABD Başkanı Biden ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan arasındaki görüşmenin pozitif, yapıcı ve verimli geçtiği, çok iyi bir görüşme olduğu açıklandı.Biden'ın Başkan...

ABD Başkanı Biden ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan arasındaki görüşmenin pozitif, yapıcı ve verimli geçtiği, çok iyi bir görüşme olduğu açıklandı.

Biden'ın Başkan seçilmesinden sonraki ilk sıcak temas yüzlerin güldüğü, samimi ve dostane jestlerin öne çıktığı pozitif bir görüntü oluşturdu.

Beklentilerin yüksek, pozisyonların katı olduğu bir ahvalde ve soğuk rüzgârların estiği bir konjonktürde gerçekleşen görüşmenin sıcak ve samimi bir havada ve yapıcı bir diyalogla şekillenmesi önemliydi.

Kimi televizyon yorumcuları ise negatife ayarlı şekilde görüşmeyi kıyasıya eleştirmekten geri durmadılar.

Muhtemelen 'yüz vermedi, soğuk davrandı, kafasını çevirdi, temas etmedi, sırtını döndü' demeye hazırlanmışlar.

Başkan Biden sıcak davranınca, temas kurunca, yanına gidince, yan yana durunca, iyi geçtiğini söyleyince, pozitifti deyince çok bozuldular; görüşmeden hiçbir olumlu sonuç çıkmamış gibi peşin hükümle yorum yapmayı sürdürdüler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar